Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Arifiye'de Zincirleme Trafik Kazası! Bir Aile Yaralandı

Arifiye'de Zincirleme Trafik Kazası! Bir Aile Yaralandı

Arifiye ilçesi D-650 kara yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 araç çarpıştı. Anne, baba ve çocuk yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arifiye'de Zincirleme Trafik Kazası! Bir Aile Yaralandı
KAYNAK: İHA

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde, D-650 kara yolunda 2 tır, bir kamyon ve bir pikapın karıştığı zincirleme trafik kazasında anne, baba ve çocuk yaralandı. Yağışlı hava nedeniyle meydana gelen kazada, itfaiye ekipleri tır içinde sıkışan anne ve çocuğu kurtardı. Kazanın ardından bölgedeki uzun araç kuyrukları havadan görüntülendi.

A W240852 03

Kaza Detayları

Kaza, D-650 kara yolunun Arifiye ilçesi Aşağı Kirazca mevkii Adapazarı istikametinde gerçekleşti. M.K. yönetimindeki 54 YE 735 plakalı pikap, K.U.C. kontrolündeki 08 K 7093 plakalı tır, E.Ç.Ş.'nin kullandığı 34 HE 6663 plakalı domates yüklü kamyon ve Aydın Ç.'nin sürücüsü olduğu Beypiliç'e ait 14 GJ 392 plakalı tır, yağışlı hava nedeniyle çarpıştı. Zincirleme kazada, Beypiliç tırının sürücüsü Aydın Ç., eşi Nezaket Ç. ve çocukları Okan Ç. yaralandı.

A W240852 04

Kurtarma Çalışmaları

Kazanın ardından bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tır içinde sıkışarak ağır yaralanan Nezaket Ç. ve oğlu Okan Ç.'yi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

A W240852 05

Trafik Durma Noktasına Geldi

Zincirleme kaza nedeniyle Adapazarı istikametinde trafik durma noktasına geldi. Bölgede oluşan uzun araç kuyrukları havadan da görüntülendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

A W240852 06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aras Bulut İynemli ve Buse Meral Ayrıldı mı? Açıklama Geldi

Aras Bulut İynemli ve Buse Meral Ayrıldı mı? Açıklama Geldi