Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Arife günü kayboldu! Ailesi her yerde arıyor

Arife günü kayboldu! Ailesi her yerde arıyor

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde şizofreni hastası Mehmet Döner, Kurban Bayramı arifesinde kayboldu. Ailesi, üç gündür haber alamadıkları Döner'in bulunması için umutla bekliyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arife günü kayboldu! Ailesi her yerde arıyor
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde yaşayan 51 yaşındaki Mehmet Döner, Kurban Bayramı arifesinde çalışmak için Şenköy Mahallesi'ne gitti. İnşaat işçisi olan Döner, rahatsızlanınca bir ağacın altında dinlenmeye başladı. Saat 10.30 civarında yoldan aşağıya doğru ilerleyerek gözden kayboldu. İş bitiminde arkadaşları, Döner'in kaybolduğunu fark edip iki saat aradıktan sonra eve gittiğini düşünerek aramayı bıraktılar.

Ailenin Endişeli Bekleyişi

Döner’in kaybolduğunun sabah 10.30’dan sonra fark edilmesi üzerine ailesi büyük endişe yaşadı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kayıp ihbarında bulunan aile, olay yerine sevk edilen jandarma ve AFAD ekiplerinin arama kurtarma çalışmalarına umutla baktı. Ancak üç gün geçmesine rağmen henüz bir haber alınamadı. Ekipler, Döner’in kaybolduğu yerden başlayarak mahallede detaylı aramalarına devam ediyor. Arama kurtarma çalışmalarına özel eğitimli köpekler de katılıyor.

Ailenin Umut Dolu Bekleyişi

Kayıp Mehmet Döner'in kızı Simge Döner ve ailesi, gelecek umutlu bir haberi bekliyor. Simge Döner, babasının kaybolmasının ardından geçen süre boyunca hiçbir haber alamadıklarını belirterek, babasının bir an önce bulunmasını istediklerini ifade etti.

"Abimin Bulunmasını İstiyoruz"

Kayıp Mehmet Döner’in kardeşi Ahmet Döner, ağabeyinin arkadaşlarıyla çalışmaya gittiğini ve sonrasında kaybolduğunu belirterek şunları söyledi: “Burada çalışırken saat 10.30’da rahatsızlandığını söylemiş. Arkadaşları, abimin ağacın altında dinlenmesini söylemişler. Oradan aşağıya inip, evin gölgesinde oturmuş. Arkadaşları o saatten sonra abimi görmemişler. Arkadaşları işi 14.30’da bitirmişler ve abimi, saat 14.30’tan 16.30’a kadar aramışlar. Bulamayınca eve gitmiştir diye düşünerek aramayı bırakmışlar. Akşam 20.30’da ablam beni arayarak abin yanında mı diye sorduğunda, yanında değil dedim. Ablama ne oldu diye sorunca abin kayboldu dedi. Hemen 112’yi arayarak kayıp ihbarında bulundum. Sonra jandarmayı da aradım. Bayram arifesinden bugüne kadar arama çalışmaları devam ediyor. Akşamları termal drone ile arama yapılıyor. Jandarma ve AFAD ekipleri aramalara devam ediyor. Abim şizofreni hastasıdır. Abimin bulunmasını istiyoruz. Görenlerin bize ulaşmalarını rica ediyoruz.”

"Babamın Bir An Önce Bulunmasını İstiyorum"

Babasından gelecek haberi umutla bekleyen Simge Döner, “Babam 3 gündür kayıp. Yayladağı ilçesi Şenköy Mahallesi'ne çalışmaya gelmişler. Babamı saat 10.30’dan sonra gören olmamış. Burada jandarma, AFAD ekipleri ve gönüllü insanlarla birlikte aramalara devam ediyoruz. Babamın bir an önce bulunmasını istiyorum. Aradan bayağı zaman geçtiği için hayati tehlikesi var mı yok mu bilmiyoruz. Hiçbir haber alamıyoruz. Görenlerin ve duyanların bize haber vermelerini rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli’de orman yangını büyümeden söndürüldü

Denizli’de orman yangını büyümeden söndürüldü