Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Arabada Enselerinden Vurulmuş Halde Bulundular!

Arabada Enselerinden Vurulmuş Halde Bulundular!

İstanbul Beylikdüzü'nde araçlarında enselerinden vurularak öldürülen 2 arkadaşın kimlikleri belirlendi. Polis, olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arabada Enselerinden Vurulmuş Halde Bulundular!
KAYNAK: İHA

Beylikdüzü'nde yaşları 34 ve 27 olan iki arkadaş, iddiaya göre araç içerisinde enselerinden vurularak öldürüldü. Dereağzı Mahallesi'nde boş bir arsada silah sesleri duyulması üzerine harekete geçen polis ekipleri, park halindeki bir otomobili inceledi.

Araç içerisinde kanlar içinde hareketsiz şekilde bulunan 2 kişinin, polis tarafından enselerinden vurulduğu tespit edildi. Hastaneye kaldırılan ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan şahısların Enes Hallaç (27) ve Eren Özyurt (34) olduğu belirlendi.

Arkadaşların Suç Geçmişi

Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde, Enes Hallaç'ın uyuşturucu ticareti ve adam yaralama, Eren Özyurt'un ise gasp, yaralama ve uyuşturucu kullanmaktan kaydının olduğunu öğrendi.

Polis Araştırmalarına Devam Ediyor

Olay yerindeki incelemelerin ardından hayatını kaybeden şahısların cenazeleri Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderilirken, polis ekipleri savcılık talimatıyla soruşturmaya başladı. Olayın faili veya faililerini belirlemek için çalışmalarını sürdüren polis, kaçan şüphelileri yakalamak için yoğun çaba harcıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çevre Bakanı: Evler teslim edilene kadar kira yardımları sürecek

Çevre Bakanı: Evler teslim edilene kadar kira yardımları sürecek