Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da uy*şturucu baskını: 18 firari tutuklandı

Antalya'da uy*şturucu baskını: 18 firari tutuklandı

Antalya polisi, kent genelinde uy*şturucu ve sokak satıcılarına karşı eş zamanlı baskınlar düzenleyerek 15 kg esr*r, çeşitli uy*şturucu ve ruhsatsız silah ele geçirdi. 18 firari de yakalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da uy*şturucu baskını: 18 firari tutuklandı
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Emniyet Müdürlüğü, kent merkezi ve ilçelerinde uy*şturucuyla mücadele ve sokak satıcılarına karşı eş zamanlı operasyonlar düzenledi.Özel tim, helikopter ve dedektör köpeklerin katılımıyla gerçekleştirilen baskınlarda, 15 kilogram esrar ve çeşitli uy*şturucu türleri ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Aynı zamanda aranan 18 firari şahıs da yakalandı.

Antalya polisinin uy*şturucu ticaretine ve sokak satıcılarına yönelik mücadelesi, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda devam ediyor. Kent merkezi Zeytinköy, bilinen diğer adıyla Yeşildere Mahallesi ve ilçelerde toplam 20 adrese yapılan baskınlarda özel tim, dedektör köpekler (Tim, Pascal, Çaki ve Arya), ve havadan helikopter destekli operasyonlar gerçekleştirildi. 50 ekip ve 250 personelin katıldığı baskınlarda 1.997 kişi sorgulandı.

Operasyonlar sonucunda 10 firariye 5 yıla kadar hapis cezası, 3 firariye 5 ila 10 yıl arası hapis cezası, 5 firariye ise 10-20 yıl arası hapis cezası olmak üzere toplamda 18 firari mahkum yakalandı. Ayrıca, 269 araç arandı ve bu operasyonlarda 6 araç sahibine toplamda 29 bin 400 lira cezai işlem uygulandı.

Dedektör köpeklerin ev ve işyerlerinde gerçekleştirdiği detaylı aramalarda, 15 kilogram esr*r, 98 adet kağıda emdirilmiş 13 bin 200 kullanımlık sentetik kannab*noid (A4), 170 adet sentetik ecza, 2 adet hassas terazi, 2 adet tabanca ve bu silaha ait fişekler ile uy*şturucu madde ticaretinden elde edilen bir miktar nakit para ele geçirildi. Toplamda 65 kişi hakkında işlem yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aşırı sağcı liderin cami karşıtlığı

Aşırı sağcı liderin cami karşıtlığı