Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Trafik Kazası: Kamyonet Kanala Uçtu

Antalya’da Trafik Kazası: Kamyonet Kanala Uçtu

Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir kamyonet kanala uçtu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Trafik Kazası: Kamyonet Kanala Uçtu
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir kamyonet kanala uçtu. Kamyonetin sürücüsü, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kurtarıldı.

Kaza Anı ve İtfaiyenin Müdahalesi

Kaza, Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde saat 14.30 sırasında gerçekleşti. Aynı güzergahta ilerleyen bir minibüs ve iki kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle, Muhammet Yanık idaresindeki O7 ADU 026 plakalı kapalı kasa kamyonet, kontrolünü kaybederek yaklaşık 50 metre ilerideki boş tahliye kanalına düştü. Kamyonetin sürücüsü Muhammet Yanık, araç içinde sıkıştı. İtfaiye ekipleri, kanala inerek sıkışan Yanık’ı kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 15 dakikalık bir çalışma sonucunda Yanık, itfaiye makası yardımıyla açılan kapıdan çıkarıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazanın Ardından

Kaza sonrası olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldı ve bulvar üzerindeki araçları kaldırdı. Çok sayıda vatandaş, kurtarma çalışmasını ilgiyle izledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Ayrıca, kaza anında kaldırımdan yayaların geçmemesi olası bir can kaybını önledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Fidan Türkmenistan ve İsveç'in Dışişleri Bakanlarıyla telefon görüşmesi yaptı

Bakan Fidan Türkmenistan ve İsveç'in Dışişleri Bakanlarıyla telefon görüşmesi yaptı