Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Trafik Denetimleri Artırıldı: Yaya Güvenliği Öncelikli

Antalya’da Trafik Denetimleri Artırıldı: Yaya Güvenliği Öncelikli

Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, vatandaşların can güvenliğini sağlamak adına trafik denetimlerini yoğunlaştırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Trafik Denetimleri Artırıldı: Yaya Güvenliği Öncelikli
KAYNAK: İHA

Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, vatandaşların can güvenliğini sağlamak adına trafik denetimlerini yoğunlaştırdı. Ekipler, kent merkezi ve ilçelerde bulunan trafiğe kapalı yollarda, yaya güvenliğini tehdit eden motosiklet, scooter ve araçlara yönelik denetimler gerçekleştiriyor.

Yaya Kullanımına Açık Yollarda Denetimler Sürüyor

Antalya’nın en işlek noktalarında gerçekleşen denetimlerde, yaya yollarını kullanan motosiklet, bisiklet, scooter ve araç sürücülerine cezai işlem uygulandı. Özellikle Kapalıyol Kazım Özalp Caddesi’nde gerçekleşen denetimlerde, kuralları ihlal eden sürücülere ceza yazıldı.

A W195816 02

7/24 Denetimler Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amiri Volkan Sönmez, turizmin başkenti Antalya’da vatandaşların ve ziyaretçilerin rahatı ve can güvenliği için denetimlerin sürdürüldüğünü belirtti. Sönmez, “Motosiklet, scooter ve bisiklet gibi yaya yollarında kullanılması yasak olan taşıtların vatandaşlarımızı rahatsız etmesi, vatandaşların güven içerisinde yürüyememesinden dolayı denetimlerimizi sıklaştırdık. Bu doğrultuda çalışmalarımız 7/24 devam edecek” dedi.

Yer İşgallerine Geçit Yok

Sönmez, yer işgalleri ile ilgili de denetimlerin devam ettiğini ifade etti. Vatandaşların kullanımı için ayrılan alanları, yolları işgal eden masa, sandalye, şemsiye gibi unsurlara yönelik denetimler yapılıyor. İşgalde bulunan, silüeti bozan hiçbir şeye müsaade edilmiyor.

Kemer Liman Caddesi Denetlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıtası, ilçelerde de denetim gerçekleştiriyor. Turistik ilçelerden Kemer’de Liman Caddesi’nde, yayaların kullanımına açık olan yollarda motosiklet, bisiklet, elektrikli bisiklet, elektrikli scooter gibi araçların kullanımını önlemek için kontroller yapılıyor. Özellikle motosiklet kullanıcıları, can güvenliği için yaya yollarına girmemeleri konusunda uyarılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli'de Yalnız Yaşayan 83 Yaşındaki Kadın Ölü Bulundu

Denizli'de Yalnız Yaşayan 83 Yaşındaki Kadın Ölü Bulundu