Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da takla atan lüks aracın plakalarını söktüler üzerini çarşafla kapattılar!

Antalya'da takla atan lüks aracın plakalarını söktüler üzerini çarşafla kapattılar!

Antalya'da lüks bir otomobil takla attı, plakaları söküldü ve çarşaflarla kapatıldı. Kanlı peçeteler şüphe uyandırdı, kazada yaralanan olmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da takla atan lüks aracın plakalarını söktüler üzerini çarşafla kapattılar!
KAYNAK: İHA

Olay. Manavgat ilçesi Sorgun Mahallesi Acısu Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir aracın takla attığı ihbarı üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu'na bağlı ekipler olay yerine sevk edildi. Ekipler, yoldan çıkarak ters dönmüş halde bulunan lüks otomobille karşılaştılar. Araç, plakasız ve üzeri beyaz çarşaflarla kapatılmış olarak bulundu.

Olay yerinde bekleyen ve otel çalışanı olduğu öğrenilen bir genç, kazada kimsenin yaralanmadığını ifade etti. Jandarma ekipleri, kısa bir süre sonra olay yerine gelen ve araç sahibi olduğu belirlenen kişiye aracı teslim etti. Araç, olay yerine çağrılan çekici vasıtasıyla kaldırıldı.

Antalya'da takla atan lüks aracın plakalarını söktüler üzerini çarşafla kapattılar!Antalya'da takla atan lüks aracın plakalarını söktüler üzerini çarşafla kapattılar!Antalya'da takla atan lüks aracın plakalarını söktüler üzerini çarşafla kapattılar!Antalya'da takla atan lüks aracın plakalarını söktüler üzerini çarşafla kapattılar!Antalya'da takla atan lüks aracın plakalarını söktüler üzerini çarşafla kapattılar!Antalya'da takla atan lüks aracın plakalarını söktüler üzerini çarşafla kapattılar!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlçe Emniyet Müdürü boğulma tehlikesi geçirdi

İlçe Emniyet Müdürü boğulma tehlikesi geçirdi