Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da polisten kaçan motosiklet sürücüsüne rekor ceza

Antalya'da polisten kaçan motosiklet sürücüsüne rekor ceza

Antalya'nın Serik ilçesinde, gürültülü şekilde motosiklet kullanan ve trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü, kovalamacayla yakalandı. Sürücüye, plakasız, sigorta muayenesiz, kasksız, trafikte araçların ve vatandaşların hayatını tehlikeye sokmak, dur ihtarına uymamak, gürültülü şekilde araç kullanma gibi maddelerden toplamda 30 bin TL para cezası kesildi. Motosiklet ise çekici yardımıyla otoparka çekildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da polisten kaçan motosiklet sürücüsüne rekor ceza
KAYNAK: İHA

Olay, Serik ilçesi Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Gürültülü şekilde motosiklet kullanan bir kişi, trafik ekiplerinin dur ihtarına uymadı. Polis ekipleri, motosikleti takibe aldı. Kovalamaca sırasında motosiklet sürücüsü, yakalanmamak için ters şeritten giderek polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Çevrede bulunan vatandaşların da şikayetçi olduğu motosiklet sürücüsü, kısa sürede yakalandı.

Sürücüye, plakasız, sigorta muayenesiz, kasksız, trafikte araçların ve vatandaşların hayatını tehlikeye sokmak, dur ihtarına uymamak, gürültülü şekilde araç kullanma gibi maddelerden toplamda 30 bin TL para cezası kesildi. Motosiklet ise çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Sürücü S.A.'nın, trafik cezası puanının dolması nedeniyle ehliyetine de el konuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mamülleri denetimi

Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mamülleri denetimi