Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Nişanlı Çiftin Evinde Yangın!

Antalya’da Nişanlı Çiftin Evinde Yangın!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi’nde nişanlı bir çiftin evi, çıkan yangında tamamen yandı. Çift, son anda kendilerini ve henüz 20 gün önce sokaktan sahiplendikleri iki yavru kediyi dışarıya attı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Nişanlı Çiftin Evinde Yangın!
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi’nde nişanlı bir çiftin evi, çıkan yangında tamamen yandı. Çift, son anda kendilerini ve henüz 20 gün önce sokaktan sahiplendikleri iki yavru kediyi dışarıya attı. Ev ve eşyaları kullanılamaz hale gelen çift, yavru kedileri yeni bir ev bulana kadar başka bir vatandaşa emanet etmek zorunda kaldı.

A W226419 05

Yangın ve Müdahale

Yangın, dün saat 15.00 sıralarında Meydankavağı Mahallesi 1580 sokak üzerinde bulunan bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Barış Akdağ ve nişanlısı, evde iki kardeşi ile birlikte otururken, belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevlerin sardığı daire kısa sürede küle döndü ve evdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Apartman Sakinlerinin Tepkisi

Yangın sırasında büyük panik yaşayan apartman sakinleri, yaşadıkları korku yüzünden gözyaşı döktü. İtfaiye erlerinin dikkati sayesinde, alevlerin arasında kalan büyük mutfak tüpü fark edilerek apartman dışına çıkarıldı ve soğutuldu.

A W226419 09

Kedi Yavrularının Kurtarılması ve Sahiplendirilmesi

Çift, evlerinin küle dönüşünü izlerken, sokaktan sahiplendikleri yavru kedileri de uzun süre okşayıp sevdi. Ancak kalacak yerleri olmayınca, kedileri o sırada yangın yerine gelen başka bir vatandaşa yeni bir ev bulana kadar emanet etmek zorunda kaldılar.

A W226419 04

Çiftin Durumu ve Gelecek Planları

Ev sahibi Barış Akdağ, düğün hazırlıkları yaptıklarını ve birkaç ay önce eve taşındıklarını belirtti. Ancak yangın sonrası ne yapacaklarını bilmediklerini ve şoke olduklarını ifade etti. Akdağ, yangın anında ilk aklına gelenin kediler olduğunu ve onları hemen kucaklayıp dışarı çıktıklarını belirtti.

A W226419 08

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da butiğe kurşun yağdırdılar! Olan mankenlere oldu

Adana'da butiğe kurşun yağdırdılar! Olan mankenlere oldu