Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da müstakil ev cayır cayır yandı

Antalya'da müstakil ev cayır cayır yandı

Antalya’da tek katlı bir evde yangın çıktı. Yangın sırasında çeşitli patlamalar meydana geldi ve mahalle sakinleri korku içinde dışarı fırladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da müstakil ev cayır cayır yandı
KAYNAK: İHA

Antalya’da tek katlı bir evde yangın çıktı. Yangın sırasında çeşitli patlamalar meydana geldi ve mahalle sakinleri korku içinde dışarı fırladı. Yangın anı cep telefonuyla kaydedildi. Yangın, Kepez ilçesine bağlı Barış Mahallesi’nde bir sokakta bulunan tek katlı bir evde saat 19.30 civarında başladı.

Alınan bilgilere göre, Neriman Küçüktokuç ve torununun oturduğu evin garaj kısmında nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Garajda bulunan yanıcı maddeler yüzünden alevler hızla evin üst katına yayıldı. Aile bireyleri kendilerini dışarı attı ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi geldi. Ahşap olan çatının alev almasıyla yangın bütün eve yayıldı ve ardı ardına patlamalar oldu. Patlama sesleriyle sokağa koşan mahalleli ise yangını izledi.

İtfaiye ekipleri yangına hem alttan hem üstten müdahale ederek, yan yana olan diğer evlere sıçramasını engelledi. Ekiplerin çalışmalarına rağmen ev ve garaj tamamen yandı. Garajda park halinde olan bir motosiklet de yangında kül oldu. Ev sahibi Neriman Küçüktokuç büyük bir şok yaşarken, komşuları onu teselli etti. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor. Yangın anının görüntüleri Öte yandan, yangın sırasında yaşanan patlamalar ve mahallelinin panik hali cep telefonu kamerasına yansıdı.

Patlama sesleriyle uyandığını söyleyen Suna Özmen, “Uyurken 5 kere patladı. Geldik baktık her yer yanmış. Mazı Dağı gibi yanıyor ev. Allah’tan yaralanan yok” dedi.

Nadihan Kızıl da, “Evde oturuyorduk, çay içiyorduk. Patlamalar duyduk, baktık ev yanmış. Hemen ailece dışarı çıkıp 112’yi çağırdık. Arkadaşımız dışarı çıkmıştı zaten. Ama Mazı Dağı gibi yanmış ev” diye konuştu.

Deniz Atçı ise, “Yatmıştık. Alevleri görünce çocuğumu alıp dışarı fırladım. Komşum aradı yangın var diye haber verdi. Haberimiz olmasa biz içeride kalabilirdik” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor'un yeni başkanı belli oldu

Antalyaspor'un yeni başkanı belli oldu