Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Korkunç Trafik Kazası: Evli Çifti Ayırdı!

Antalya’da Korkunç Trafik Kazası: Evli Çifti Ayırdı!

Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen feci trafik kazası, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Kontrolden çıkan bir otomobil, otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Korkunç Trafik Kazası: Evli Çifti Ayırdı!

Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen feci trafik kazası, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Kontrolden çıkan bir otomobil, otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarptı. Kazada, evli bir çift hayatını kaybetti, üç kişi de yaralandı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza, Hüsnü Karakaş Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi üzerindeki bir otobüs durağında meydana geldi. Kontrolden çıkan otomobil, durakta bekleyen evli çift ve bir başka vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle üç kişi metrelerce savruldu. Evli çift, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaldırımdaki diğer vatandaş ve otomobildeki iki kişi yaralandı.

Güvenlik kamerasına yansıyan kaza anı görüntülerinde, otomobilin hızla durakta bekleyen vatandaşlara çarpması ve onların metrelerce savrulması yer alıyor.

Soruşturma Başlatıldı

Olay yerinde inceleme çalışmaları devam ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın nedeninin ve sonuçlarının tam olarak belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu trajik olayın ardından, trafik güvenliği konusunda daha fazla önlem alınması çağrıları yükseliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Windows XP'nin yeniden canlanması: 2024 konsepti göz kamaştırıyor

Windows XP'nin yeniden canlanması: 2024 konsepti göz kamaştırıyor