Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Korkunç C*nayet! Apartman Yöneticisini K*tletti

Antalya’da Korkunç C*nayet! Apartman Yöneticisini K*tletti

Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir apartman yöneticisi, daha önce tartıştığı bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir apartman yöneticisi, daha önce tartıştığı bir kişi tarafından *ilahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Şüphelinin daha önceden adam öldürmekten ve ruhsatsız s*lah taşımaktan sabıkası olduğu belirtildi.

Olayın Meydana Geldiği Yer ve Zaman

Olay, 17 Mart 2024 tarihinde, akşam saat 18.30 sıralarında Alanya ilçesi Avsallar Mahallesi’nde meydana geldi.

Olayın Detayları

Aynı apartmanda oturan kiracı Necmettin B. (49) ve apartman yöneticisi Ayhan Haydar Fidanboy (61) arasında, Necmettin B.'nin daireyi boşaltarak ayrılması sırasında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Necmettin B., yanında bulunan tabanca ile Ayhan Haydar Fidanboy’a ateş etti. Kurşunların isabet etmesi sonucu yaralanan apartman yöneticisi, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli ise motosikletine binerek olay yerinden kaçtı.

Şüphelinin Sabıkası ve Devam Eden Soruşturma

Necmettin B.'nin daha önceden adam öldürmekten ve ruhsatsız silah taşımaktan sabıkası olduğu öğrenildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürerken, cenaze ise otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zonguldak'ta Ruhsatsız İşletilen 3 Maden Ocağı İmha Edildi

Zonguldak'ta Ruhsatsız İşletilen 3 Maden Ocağı İmha Edildi