Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını Kontrol Altına Alındı

Antalya’da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını Kontrol Altına Alındı

Antalya’nın Kepez ilçesi’nde, otluk alanda başlayan ve hızla büyüyen bir yangın, yerel itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını Kontrol Altına Alındı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Kepez ilçesi’nde, otluk alanda başlayan ve hızla büyüyen bir yangın, yerel itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. Yangın, geri dönüşüm tesisine sıçradı ve uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alındı.

Yangın Alarmı ve İlk Müdahale

Yangın, saat 10.30 sıralarında Altınova Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. Otluk alanda başlayan yangın ihbarı üzerine, bölgeye hemen itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak, yangın kısa sürede yanan alanın hemen yanında bulunan ve plastik atıkların bulunduğu geri dönüşüm tesisine sıçradı.

Takviye Ekipler ve İş Makineleri Sevk Edildi

Ekiplerin yangına müdahale etmekte zorlanması üzerine, bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edildi. Ayrıca, Kepez Belediyesi’ne ait iş makineleri de bölgeye gönderildi. Yanan plastik malzemelerden yükselen dumanlar, gökyüzünü kapladı.

Yangın Kontrol Altına Alındı

Yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı çok sayıda ekibin yaklaşık 2 saatlik yoğun çalışmasının ardından kontrol altına alınabildi. Bu olay, yerel itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesinin önemini bir kez daha gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gezi tutuklusu Tayfun Kahraman'ın eşinden duygusal normalleşme çağrısı

Gezi tutuklusu Tayfun Kahraman'ın eşinden duygusal normalleşme çağrısı