Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Genç Adamın Trajik Sonu: Eğlence Sonrası Cansız Bedeni Bulundu

Antalya’da Genç Adamın Trajik Sonu: Eğlence Sonrası Cansız Bedeni Bulundu

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde, bir otelde transfer görevlisi olarak çalışan 42 yaşındaki Zafer Topak, sabah saatlerinde arkadaşı B.Z. tarafından yatağında hareketsiz bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Genç Adamın Trajik Sonu: Eğlence Sonrası Cansız Bedeni Bulundu

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde, bir otelde transfer görevlisi olarak çalışan 42 yaşındaki Zafer Topak, sabah saatlerinde arkadaşı B.Z. tarafından yatağında hareketsiz bulundu. İki arkadaşın bir önceki gün saat 16.00 sıralarında adrese geldikleri ve akşam saatlerinde bir süre alkol alarak eğlendikten sonra uyumak için odalarına geçtikleri öğrenildi.

Oğlunun Ölümü Karşısında Ayakta Güçlük Çeken Anneyi Komşuları Teselli Etti

Oğlunun ölüm haberi üzerine büyük üzüntü yaşayan site sakinleri, gencin Isparta’da bulunan ailesine haber verdi. Oğlunun ölümü karşısında ayakta durmakta güçlük çeken anneyi komşuları teselli etti. Zafer Topak’ın cenazesi, olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Zafer Topak’ın kesin ölüm nedeni, yapılan otopsinin ardından netlik kazanacak. Polis ekipleri, gencin ölümüyle ilgili olarak arkadaşı B.Z.'nin ifadesine başvurdu ve olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlık Bakanı Koca'dan açıklama!

Sağlık Bakanı Koca'dan açıklama!