Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da Dev Operasyon: Kooperatif Dolandırıcıları Çökertildi

Antalya'da Dev Operasyon: Kooperatif Dolandırıcıları Çökertildi

Antalya merkezli 9 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, kooperatif kurarak 150 kişiyi 200 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen şüpheliler yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Dev Operasyon: Kooperatif Dolandırıcıları Çökertildi
KAYNAK: İHA

Antalya merkezli 9 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, kooperatif kurarak 150 kişiyi 200 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen şüpheliler yakalandı. Operasyon kapsamında 51 şahıs hedef alınırken, 48'i gözaltına alınırken, 3'ü ise cezaevinde olduğu belirlendi.

Kooperatif Dolandırıcılarına Operasyon

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyonda, (TCK-220) Çıkar Amaçlı Suç Örgütü Kurmak ve (TCK-158) Nitelikli Dolandırıcılık suçlarıyla ilgili olarak harekete geçildi. Şüphelilerin, 150 müştekiye yönelik 200 milyon Türk lirası dolandırdıkları, bu parayla birlikte çok sayıda gayrimenkul ve araç aldıkları öne sürüldü.

A W233405 03

İfadeler Sonrası Serbest Bırakılanlar ve Tutuklananlar

Adli makamlara sevk edilen 51 şüpheliden 7'si Cumhuriyet Savcılığı'ndaki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 34'ü hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol kararı uygulandı. Cezaevinde olan 3 şahısla birlikte toplam 10 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan açıkladı! Türkiye 5 ayda 18 milyona yakın ziyaretçi ağırladı

Bakan açıkladı! Türkiye 5 ayda 18 milyona yakın ziyaretçi ağırladı