Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da beslediği köpek tarafından ısırılan çocuk yaşadıklarını anlattı

Antalya'da beslediği köpek tarafından ısırılan çocuk yaşadıklarını anlattı

Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşayan 11 yaşındaki E.Y.C., 15 Temmuz’da sahipsiz bir köpeği beslemek isterken köpeğin saldırısına uğrayarak yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da beslediği köpek tarafından ısırılan çocuk yaşadıklarını anlattı
KAYNAK: AA

Antalya'nın Kepez ilçesinde sahipsiz bir köpeği beslemek isterken elinden yaralanan 11 yaşındaki E.Y.C, olayın ardından yaşadıklarını ve duygularını paylaştı. Kepez ilçesinde 15 Temmuz'da yaşanan olayda, E.Y.C. isimli 11 yaşındaki çocuk sahipsiz bir köpeği beslemeye çalışırken elinden yaralandı. Hastanede tedavi edilen E.Y.C, yaşadıklarını AA muhabirine anlattı. Köpeklere olan sevgisini dile getiren E.Y.C, 'Olay günü sokakta gördüğüm köpeği beslemek için marketten yaş mama aldım. Bir kadın bana kuru mama da verdi. Köpeğe mamaları verdim ve sevmek için elimi uzattığımda bir anda kaptı. Bir ağabeyden yardım istedim ve hastaneye gittik' diye konuştu.

Sosyal Medyada Tepkiler ve Üzüntü

Köpeğin aslında mamayı değil, yere düşen mamanın ambalajını aldığını belirten E.Y.C, sosyal medyada yapılan olumsuz yorumların kendisini üzdüğünü ifade etti. Olayın ardından köpeklere olan sevgisinde bir azalma olmadığını ve hala bir köpek sahiplenmek istediğini belirtti.

Baba Ahmet C'nin Açıklamaları

Oğlunun olayı anlatan baba Ahmet C, 'Oğlum harçlığıyla mama almıştı. Köpeğin pati vermesi için elini uzattığında köpek yanlış anladı ve elini ısırdı. Oğlum belediye ekibine köpeğin zarar görmemesi için defalarca ricada bulundu. Şu anda hem oğlum hem de köpek iyi durumda,' diye konuştu.

Köpek ve Çocuk İyi Durumda

Olayın ardından çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Baba Ahmet C, oğlunun köpeğin uyutulmaması ve zarar görmemesi için defalarca ricada bulunduğunu söyledi. Oğlunun ve köpeğin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yaz aylarında bağışıklık sisteminizi güçlendirin

Yaz aylarında bağışıklık sisteminizi güçlendirin