Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Belediye Çalışanı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Antalya’da Belediye Çalışanı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Antalya’da, öğle arasında alışveriş için karşıya geçmeye çalışan Büyükşehir Belediyesi çalışanı Gürkan Gençer (25), bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya’da, öğle arasında alışveriş için karşıya geçmeye çalışan Büyükşehir Belediyesi çalışanı Gürkan Gençer (25), bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kaza anı ve sonrası güvenlik kamerasına yansırken, Gençer’in mesai arkadaşları, onun kişisel eşyalarını alarak gözyaşı döktü. Kazada yaralanan ve şok geçiren sürücünün eşini ise sürücü teselli etti.

Kaza Detayları

Kaza, saat 12.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Demircikara Mahallesi Burhanettin Onat Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler bölümünde ilaçlama yapan Gürkan Gençer (25), öğle arasında markete gitmek için karşıya geçmeye çalıştı. Marketten dönerken, Özgür K. (46) kontrolündeki BMW marka 34 ALN 88 plakalı otomobil Gençer’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan Gençer, yaklaşık 10 metre uçtu. Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede Gençer’in hayatını kaybettiği belirlendi.

A W185077 04

Polis İncelemesi ve Sürücünün Durumu

Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridi ile çevreleyerek inceleme başlattı. Kazada otomobilin sol ön çamurluk ve ön camının çöktüğü görüldü. Kazada otomobil sürücüsünün eşi Esra K. (44) ise yaralandı. Kazanın ardından büyük korku ve panik yaşayan kadını, eşi sakinleştirmeye çalıştı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü ve eşi, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

A W185077 05

Mesai Arkadaşlarının Tepkisi

Kazanın ardından olay yerine koşan Gençer’in mesai arkadaşları, yerdeki cenazeyi görünce büyük üzüntü yaşayarak gözyaşı döktü. Gençer’in mesai arkadaşları tarafından bulunan ayakkabıları ise hemen yanıbaşına konuldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kişisel eşyaları mesai arkadaşlarına verildi.

A W185077 12

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza anı ve sonrası, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, karşıya geçmek için yola inen Gençer’e otomobilin çarptığı ve havaya uçtuğu görüldü. Otomobil ise çarpmanın ardından yaklaşık 30 metre ileride durdu. Bu sırada otomobilden hemen inen sürücünün yerde yatan Gençer’in yanına koştuğu görüldü.

A W185077 14

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Gençer’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TCMB rezervleri 11 haftalık düşüşün ardından arttı!

TCMB rezervleri 11 haftalık düşüşün ardından arttı!