Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da bağımlı sürücü 4 aracı biçtikten sonra kaçtı

Antalya'da bağımlı sürücü 4 aracı biçtikten sonra kaçtı

Antalya’da gece saatlerinde alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında olduğu düşünülen sürücü, park halindeki 4 araca çarptıktan sonra aracını da bırakarak olay yerinden kaçtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da bağımlı sürücü 4 aracı biçtikten sonra kaçtı
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Olay, 23 Ağustos 2024 Cuma günü saat 00.30 civarı Antalya’nın Kepez ilçesi 75. Yıl Caddesi üzerinde meydana geldi. Alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında olduğu iddia edilen 07 AJY 665 plakalı araç sürücüsü Mehmet Y., direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 4 araca çarptı. 

Kaza sonrası Mehmet Y.’nin olay yerinden kaçtığını gören araç sahipleri ve çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri kazayla ilgili incelemelerde bulunmak için kamera kayıtlarını izleyip görgü tanıklarını dinledikten sonra tutanak tuttu.

VURAN SÜRÜCÜ KAÇTI 


Kazada park halindeki aracında maddi kaza olduğunu söyleyen bir vatandaş, ¨4 araçta maddi hasar oluşurken 1 tanesi pert oldu. Çarpan araç sürücüsü alkollü ve madde etkisindeydi. 

Çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı ama yolcu koltuğunda oturan araç sahibi Mustafa Erişik olay yerinde kaldı¨ dedi. Vuran aracın sigortasız olduğunu söyleyen vatandaş, sürücü ve araç sahiplerinden şikayetçi olduklarını belirtti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken kaçan sürücü hakkında arama çalışması yürütüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de Gasp Çetesine Operasyon: 6 Kişi Tutuklandı

İzmir'de Gasp Çetesine Operasyon: 6 Kişi Tutuklandı