Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da aranan 60 şüpheli yakalandı

Antalya'da aranan 60 şüpheli yakalandı

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde aranan 60 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin uy*şturucu madde ticareti, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlardan arandıkları öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da aranan 60 şüpheli yakalandı
KAYNAK: İHA

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde haklarında yakalama emri bulunan 60 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Çalışma kapsamında, Antalya merkezli olmak üzere 11 ilçede eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, uyuşturucu madde ticareti, hırsızlık, dolandırıcılık, cinsel saldırı, silahla tehdit, hakaret, mala zarar verme, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, iş yeri-konut dokunulmazlığını ihlal etme, fuhşa teşvik ve aracılık etmek, resmi belgede sahtecilik, çekle ilgili karşılıksızdır işlemi yapılmasına sebebiyet verme, bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık gibi suçlardan aranan 60 şüpheli yakalandı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Operasyonda, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, bir miktar uyuşturucu madde, silah, mühimmat, çok sayıda sahte belge ve dijital materyal ele geçirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail'in Şifa Hastanesi yakınında gerçekleştirdiği hava saldırısının detayları

İsrail'in Şifa Hastanesi yakınında gerçekleştirdiği hava saldırısının detayları