Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Aranan 198 Şahıs Yakalandı

Antalya’da Aranan 198 Şahıs Yakalandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, narkotik suçları ve asayiş suçlarından aranan şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Aranan 198 Şahıs Yakalandı
KAYNAK: İHA

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, narkotik suçları ve asayiş suçlarından aranan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Adli Makamlarca haklarında yakalama emri bulunan ve “narkotik suçları ve bu suçlardan asayiş suçları ile iltisaklı aranan” şahısların yakalanması için 88 ekip ve 218 personel görev aldı.

Her suç türü var!

Operasyon kapsamında, il ve dış ilçe mahkemelerince aralarında “kasten yaralama, yağma, hırsızlık, dolandırıcılık, cinsel saldırı, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, 6136 Sayılı Kanun’a muhalefet etme, 5607 Sayılı Kanun’a muhalefet etme, şantaj, silahla tehdit, görevi yaptırmamak için direnme/hakaret, mala zarar verme, resmi belgede sahtecilik, uyuşturucu madde ticareti yapma/bulundurma/kullanma” suçlarından aranan çok sayıda kişi için harekete geçildi.

Bu çerçevede, 10 ile 20 yıl arası hapis cezası ile aranan 5 şahıs, 5 ile 10 yıl arası 8 şahıs, 2 ile 5 yıl arası 12 şahıs, 2 yıl altı 79 şahıs olmak üzere toplamda hapis cezası ile aranan 104 şahıs yakalandı. Operasyon sonucunda toplamda 198 kişi yakalandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun İlk Toplantısı

Son dakika! Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun İlk Toplantısı