Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da Araç İçi Kadın Şiddeti: Polis Müdahalesine Mukavemet!

Antalya'da Araç İçi Kadın Şiddeti: Polis Müdahalesine Mukavemet!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde dün gece yaşanan olayda, bir araç içinde yabancı uyruklu bir kadına şiddet uygulayan şahıs, kendisini durdurmak isteyen polis ekiplerine mukavemet gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Araç İçi Kadın Şiddeti: Polis Müdahalesine Mukavemet!
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde dün gece yaşanan olayda, bir araç içinde yabancı uyruklu bir kadına şiddet uygulayan şahıs, kendisini durdurmak isteyen polis ekiplerine mukavemet gösterdi. Alkollü olduğu tespit edilen şahsın ehliyetine el konulurken, aracı da otoparka çekildi.

Olay Gece Yarısı Meydana Geldi

Dün gece saat 02.30 sıralarında, Gazi Mahallesi D400 kara yolu üzerinde bekleyen bir aracın içinde yabancı uyruklu bir kadına şiddet uygulayan şahsı fark eden polis ekipleri olay yerine geldi.

Polis Müdahalesine Mukavemet Gösterdi

F.B. isimli şahıs, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ve polis ekiplerine mukavemetle karşılık verdi. Ekipler tarafından gözaltına alınan şahıs, işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü. Şiddete maruz kalan kadın ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Alkollü ve Ehliyetsiz!

Yabancı uyruklu kadına şiddet uygulayan ve sağlık ve polis ekiplerine mukavemette bulunan şahsın 1,48 promil alkollü olduğu ve ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Şahsın ehliyetine el konulurken, aracı da otoparka çekildi.

Polis Soruşturma Başlattı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, şahıs hakkında gerekli yasal işlemleri yapacak.

Sosyal Medyada Tepkiler

Olay sosyal medyada da geniş yankı buldu. Birçok kullanıcı şiddet uygulayan kişiye ve polis ekiplerine mukavemet gösteren şahsa tepki gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da barajlara 443 bin sazan yavrusu bırakıldı

Adana'da barajlara 443 bin sazan yavrusu bırakıldı