Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya Ces*tler Şehrine Döndü! Durum Vahim!

Antalya Ces*tler Şehrine Döndü! Durum Vahim!

Antalya’nın Serik ilçesinde bir otelin sahilinde iki ces*t daha bulundu. Son altı gün içinde Antalya sahillerinde bulunan ces*t sayısı sekize çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Ces*tler Şehrine Döndü! Durum Vahim!

Antalya’nın Serik ilçesinde bir otelin sahilinde iki ces*t daha bulundu. Son altı gün içinde Antalya sahillerinde bulunan ces*t sayısı sekize çıktı.

Olayın Detayları

Olay, Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde bir otelin sahilinde sabah saatlerinde meydana geldi. Sahilde iki ces*t bulunduğu ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, sahilde 500 metre aralıklı cinsiyeti ve kimliği belirsiz iki ces*tle karşılaştı. Ces*tler, savcı ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Geçmiş Olaylar

Çarşamba günü Antalya’nın Alanya ve Manavgat sahillerinde bir çocuk ve bir yetişkin ces*di bulunmuştu. Önceki gün Manavgat’ta iki, Serik’te bir ces*t daha bulundu. Dün ise Aksu sahilinde bir ces*t bulundu. Bugün bulunan iki ces*tle son altı günde bulunan ces*t sayısı sekize ulaştı. Ces*tlerin, bir kaçak göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor.

Antalya Valiliği’nden Açıklama

Antalya Valiliği, olayla ilgili olarak dün bir açıklama yaptı. Açıklamada, batan düzensiz göçmen teknesine dikkat çekildi ve “Kıyıya vuran altı cansız bedenden birinin bir süre önce kaybolan M.Ş.E.’ye ait olduğu değerlendirilmektedir. Nihai sonuç adli tıp incelemesi sonucu ortaya çıkacaktır. Diğer beş cansız bedene ait ayakkabı ve kıyafetlerin üretim yerinin Suriye olduğu belirlenmiştir.” ifadeleri kullanıldı.

Valilik açıklamasında ayrıca, “Son bir haftalık meteorolojik kayıtlar incelendiğinde hâkim rüzgârın güney ve dalganın güneydoğu yönünden geldiği tespit edilmiştir. Muhtemel teknenin batması sonucunda bahse konu cansız bedenlerin akıntı, rüzgâr ve dalga sebebiyle ilimizin kıyı hatlarına sürüklenebileceği ihtimali değerlendirilmektedir.” denildi. Ayrıca, 2023-2024 yıllarında Antalya ilinde herhangi bir düzensiz göçmen grubuna ilişkin bir kaza/olay veya kayıp bildirimi bulunmadığı belirtildi. Denizlerde ve kıyılarda meydana gelen şüpheli ölüm olaylarına ilişkin kolluk birimleri ve cumhuriyet savcılıklarıyla koordineli bir şekilde çalışmalara devam edildiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti'de dönemeç! Adaylık ilan edilen isim aniden çekildi!

İYİ Parti'de dönemeç! Adaylık ilan edilen isim aniden çekildi!