Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ankaragücü eski Başkanı hakkında iddianame hazırlandı istenilen ceza belli oldu

Ankaragücü eski Başkanı hakkında iddianame hazırlandı istenilen ceza belli oldu

Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'ya 'kasten yaralama' suçlamasından dolayı iddianame hazırlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankaragücü eski Başkanı hakkında iddianame hazırlandı istenilen ceza belli oldu

Ankaragücü’nün eski başkanı Faruk Koca hakkında, kamu görevi nedeniyle spor alanında kemik kırığı oluşturacak şekilde kasten yaralama, tehdit ve yasak alanlara girme suçlarından iddianame hazırlandı. Bu gelişme, Ankaragücü ile Rizespor maçı sonrası yaşanan olayların ardından geldi.

Ankaragücü eski başkanı hakkında iddianame hazırlandı

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Koca’nın yanı sıra diğer tutuklu şahıslar K.Ç. ve Ş.Y.Ş. hakkında da benzer suçlamalar yer alıyor. İddianamede ayrıca, diğer şahıs O.E.C hakkında yaralamaya teşebbüs ve yasak alanlara girme suçlarından cezalandırılması talep ediliyor.

Ankaragücü eski başkanı hakkında iddianame hazırlandı

Hazırlanan iddianame, Ankara Batı 3. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Ayrıca, 6222 sayılı kanunun 18. maddesi uyarınca, şüpheliler hakkında seyirden men yasağı talep edildi.

Ankaragücü eski başkanına istenilen ceza belli oldu

Şüphelilerden Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca hakkında 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kemik kırığı oluşturacak şekilde kasten yaralama" suçundan 3 yıl 4 aydan 10 yıl 1 ay 15 güne, 'tehdit' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis, 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna aykırılık" suçundan ise 3 aydan 1 yıla kadar hapis veya adli para cezası talep edildi.

Diğer şüphelilerden Çelikkaya ve Şahin hakkında 'kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kemik kırığı oluşturacak şekilde kasten yaralama' suçundan 3 yıl 4 aydan 10 yıl 1 ay 15 güne kadar hapis cezası ve 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna aykırılık' suçundan da 3 aydan 1 yıla kadar hapis veya adli para cezası istendi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Adalet Sarayı'nda Çekilen Fotoğraf Olayı: Savcının Görev Yeri Değiştirildi

İstanbul Adalet Sarayı'nda Çekilen Fotoğraf Olayı: Savcının Görev Yeri Değiştirildi