Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ankara'da 22 Binden Fazla Sentetik Eczaya El Konuldu: 2 Kişi Gözaltına Alındı

Ankara'da 22 Binden Fazla Sentetik Eczaya El Konuldu: 2 Kişi Gözaltına Alındı

Ankara'da uy*şturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 kişi polis tarafından yakalandı. Gerçekleştirilen operasyonda 23 binden fazla sentetik ecza ve 2 adet tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara'da 22 Binden Fazla Sentetik Eczaya El Konuldu: 2 Kişi Gözaltına Alındı
KAYNAK:   İHA

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ile Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 şahsın uy*şturucu madde ticareti yaptığını tespit etti. Teknik ve fiziki çalışmaların ardından harekete geçen ekipler, belirledikleri adrese düzenledikleri operasyonda, 22 bin 300 adet sentetik ecza, 278 gram sentetik cannobinoid, 2 adet tabaca ve 187 adet fişek ele geçirdi.

Operasyon Sonucunda Yakalananlar

Operasyon sonucunda yakalanan şüphelilerden birine uy*şturucu madde ticareti suçundan işlem yapılırken, diğeri ise uy*şturucu madde ticareti suçundan gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsın gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

Yakalanan Maddelere El Konuldu

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda ele geçirilen 22 bin 300 adet sentetik ecza, 278 gram sentetik c*nnobinoid, 2 adet tabaca ve 187 adet fişeğe el konuldu. Bu operasyonla birlikte şehirdeki uy*şturucu ticaretine darbe vuruldu ve sokaklardaki zararlı maddelerin yayılması engellendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta közlenmiş patlıcan salatası nasıl yapılır? Közlenmiş patlıcan tarifi

Isparta közlenmiş patlıcan salatası nasıl yapılır? Közlenmiş patlıcan tarifi