Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ambulans Şoförü Bir Kadını Darp Ederek Öldürdü

Ambulans Şoförü Bir Kadını Darp Ederek Öldürdü

Eskişehir'de evinde eşi ve oğlu tarafından ölü bulunan 72 yaşındaki kadının darp edilerek öldürüldüğü iddiasıyla gözaltına alınan hasta nakil ambulansı şoförü tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ambulans Şoförü Bir Kadını Darp Ederek Öldürdü

Eskişehir'in Zafer Mahallesi Özen Sokak'ta yaşayan 72 yaşındaki Safinaz A., dün akşam saatlerinde evinde eşi M.A. ve oğlu Ö.A. tarafından salonda hareketsiz bir şekilde bulundu. 112 Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personeli, Safinaz A.'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

A W126480 01

Şüpheli Ölüm

Yapılan incelemede Safinaz A.'nın yüz ve bilek kısmındaki morluklar nedeniyle ölümü şüpheli olarak değerlendirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın aydınlatılması için çalışma başlattı. Yapılan inceleme sonucunda Safinaz A.'nın boynunun kırık olduğu ve darp sonucu yaşamını yitirmiş olabileceği tespit edildi. Cansız beden, otopsi için Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

A W126480 02

Çelik Yelek Giydirerek Sevk Edildi

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, başlattıkları çalışma sonucunda, hasta nakil ambulansı şoförü olarak çalışan Mehmet U.'yu gözaltına aldı. Safinaz A.'nın eşi M.A. ile aynı kereste fabrikasında çalışan Mehmet U.'nun, hırsızlık amacıyla anahtarını çaldığı belirlendi. Emniyet işlemlerinin ardından Mehmet U., adliyeye çelik yelek giydirilerek sevk edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari Prim Ödeme Gün Sayısı Düştü

Asgari Prim Ödeme Gün Sayısı Düştü