Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ambulans çarpması sonucu motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Ambulans çarpması sonucu motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir ambulansın çarptığı motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir ambulansın çarptığı motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi. Kazanın, Belek turizm merkezi yolu üzerinde, Acısu Kavşağı'nda gerçekleştiği bildirildi.

Olayın Detayları ve Şahıslar

Edinilen bilgilere göre, kaza esnasında ambulansı kullanan şahsın adı Bayram C. olarak belirlendi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, kaza anında akaryakıt istasyonundan ana yola çıkan ve 07 ALV 272 plakalı motosikleti kullanan Mahmut Özdemir'e ambulans çarptı.

Olay Yerine Sağlık ve Emniyet Ekipleri Sevk Edildi

Kaza sonrası, olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi. Yapılan inceleme sonucunda, Mahmut Özdemir'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazada, ambulansın içerisinde hasta bulunmaması dikkat çekerken, Özdemir'in cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve inceleme devam ediyor. Yetkililer, olayın ayrıntılarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

A W148817 04A W148817 02A W148817 07

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor Galatasaray'ı deplasmanda karşılayacak

Antalyaspor Galatasaray'ı deplasmanda karşılayacak