Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Amasya’da hayvana işkence skandalı 5 kişi tutuklandı

Amasya’da hayvana işkence skandalı 5 kişi tutuklandı

Amasya'da bir et entegresi danaya yapılan sosyal medyada büyük tepki topladı. Valilik, olayla ilgili 5 kişinin tutuklandığını ve soruşturma başlatıldığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Amasya’da hayvana işkence skandalı 5 kişi tutuklandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, Amasya Kral Et Entegre Merkezi çalışanlarının kesim anında bir danaya çalıştırıldığı görüldü. Bu vahşet dolu görüntüler, kısa sürede büyük tepki topladı.

Valilikten Açıklama ve Gözaltılar

Görüntülerin takibinin ardından, geçerlilik içeriğiyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, olayla ilgili olarak 5 kişinin gözaltına alındığı ve soruşturma başlatıldığı belirtildi. Gözaltına alınan 5 kişinin tutuklandığı bilgisi de geçerlilik tarafından doğrulandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç , sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda olayın kabul edilemediğini vurguladı. Bakan Tunç, şu ifadeleri kullandı:

'Amasya'nın Suluova ilçesi bir et entegre kesimi, kesim kesimi büyükbaş hayvana eziyet edilmesi asla kabul edilebilir bir durum değildir. Olayın hemen ardından Suluova Cumhuriyet Başsavcılığınca 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nun 14. maddeden soruşturması başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında alınan 5 tutuklanmıştır.'

Amasya’da hayvana işkence skandalı 5 kişi tutuklandı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da çıkan yangında iki ev küle döndü

Antalya'da çıkan yangında iki ev küle döndü