Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Alanyalı Otelci Kayıptı: Detaylar Kan Dondurdu

Alanyalı Otelci Kayıptı: Detaylar Kan Dondurdu

2022 yılında, Antalya’nın Alanya ilçesi Payallar Mahallesi’nde bulunan 5 yıldızlı Clup Hotel Casa Ruza isimli otel, turizmci ve siyasetçi Bahri Şanlı tarafından icra kanalıyla satışa çıkarıldı. Ancak, Bahri Şanlı’nın otelde yaşadığı sorunlar baş gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanyalı Otelci Kayıptı: Detaylar Kan Dondurdu

2022 Yılında, Antalya’nın Alanya ilçesi Payallar Mahallesi’nde bulunan 5 yıldızlı Clup Hotel Casa Ruza isimli otel, turizmci ve siyasetçi Bahri Şanlı tarafından icra kanalıyla satışa çıkarıldı. Ancak, Bahri Şanlı’nın otelde yaşadığı sorunlar baş gösterdi.

Oteldeki Sorunlar ve Bahri Şanlı’nın İddiaları

Bahri Şanlı, otelini 5 yıl önce kiraya verdiğini ve o zamandan beri sorun yaşadığını ifade etti. Kendisine ait çalışma odasına girişi engellendi ve odanın elektrik ve interneti kesildi. Ayrıca, şeker ve tansiyon hastası olan Şanlı’nın yemek ve ilaç erişimi de engellendi.

Hukuk Mücadelesi Devam Ediyor

Bahri Şanlı, otelin marka değerini düşürdüğü gerekçesiyle karşı tarafın kendisinden şikayetçi olduğunu belirtti. Hukuk mücadelesi devam ediyor.

Otelin Geçmişi ve İcra Satışı

Turizm Haber Merkezi tarafından gündeme getirilen bilgilere göre, otel 2016 yılında Azur Resort Spa ismi ile açıldı ancak 2020 yılında işletme ruhsatı olmadığı ve kaçak çalıştığı tespit edildiği için mühürlenerek kapatıldı. Daha sonra ismi değiştirilerek Clup Hotel Casa Ruza olarak faaliyete başladı. 28 Temmuz 2022 tarihinde otel, icradan satışa çıkarıldı.

Bahri Şanlı’nın Hapis Cezası

2011 yılında Payallar Beldesi Büyükyer Mahallesi’nde ruhsat almadan kaçak otel inşaatı yaptırdığı gerekçesiyle suçlanan Bahri Şanlı, suçlu bulunarak 12 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak Bahri Şanlı, Payallar Belediye Başkanı Abdullah Öztürk’ü inşaat ruhsatı vermemekle suçladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sert fırtına sebebiyle bir ilde eğitime ara verildi

Sert fırtına sebebiyle bir ilde eğitime ara verildi