Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Alanya'da Olağanüstü Karar

Alanya'da Olağanüstü Karar

Alanya'nın Sugözü Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Aydın adlı vatandaş, bir ay önce kaza yaptığı aracını cezalandırmak için alışılmışın dışında bir yol izledi. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da Olağanüstü Karar
KAYNAK: İHA

Alanya'nın Sugözü Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Aydın adlı vatandaş, bir ay önce kaza yaptığı aracını cezalandırmak için alışılmışın dışında bir yol izledi. Yaşadığı apartmanın duvarına vinç benzeri bir mekanizma kullanarak aracını astı. Şimdi araç, iki katlı müstakil evin bahçesinde asılı duruyor.

2 Yıl Kesinlikle Asılı Kalacak

Aydın, aracının 2 yıl boyunca asılı kalacağını belirtirken, başka bir araç alıp onu kullanacağını dile getirdi. Aracını satmak isteyenlere ret cevabı veren Aydın, aldığı karardan memnun olduğunu vurguladı. Arabayı astığı için mutlu olduğunu ifade eden Aydın, "Arabayı asmamın üzerinden 28 gün geçti. Herhangi bir endişem yok. İyi ki bu kararı vermişim. Bu sayede hem araç rahat hem de ben. Çünkü bu araç beni tehlikeye soktu. Şu an gerçekten mutluyum." şeklinde konuştu.

İyi Karar Verdim, Hem Kârım Var Hem de Huzurum

Aydın, aracını asarak günlük 50 bin lira harcadığı paranın cebinde kaldığını belirtirken, bu karardan 1 milyon 400 bin lira kazanç sağladığını iddia etti. "Bu arabaya 400 bin lira teklif ediyorlar. Ancak ben satmadım. Çünkü bu araç beni tehlikeye attı. Şu anda çok mutluyum. Arabayı asmakla iyi bir karar vermişim. Hem kârım var hem de huzurum." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Netanyahu: Hükümet Tartışmalı Askerlik Yasa Tasarısı Kabul Edilmezse Dağılabilir

Netanyahu: Hükümet Tartışmalı Askerlik Yasa Tasarısı Kabul Edilmezse Dağılabilir