Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Alanya'da 300 gram metamfetamin operasyonu

Alanya'da 300 gram metamfetamin operasyonu

Alanya'da yapılan operasyonda şüphelilerin evlerinde 300 gram metamfetamin bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da 300 gram metamfetamin operasyonu
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 300 gram metamfetamin ele geçirildi. Ekipler, Alanya ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik mücadele kapsamında aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar sonucunda, 4 şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve il dışından getirdikleri metamfetamin, eroin ve esrar maddelerini Alanya ilçesinde piyasaya sürecekleri tespit edildi. Bu bilgiler doğrultusunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şahısların ikametlerinde arama gerçekleştirdi. Yapılan adli arama neticesinde; 300 gram metamfetamin, çeşitli miktarlarda esrar ve eroin, 1 adet hassas terazi ve 3 adet cep telefonu ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yapılan adli tahkikatın ardından yakalanan şüpheliler, adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

A W112098 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa'da 6 işletmeye 386 bin lira ceza kesildi

Gazipaşa'da 6 işletmeye 386 bin lira ceza kesildi