Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Akrabalar arasında kanlı olay! Silahlı çatışmada 3 ölü 2 yaralı

Akrabalar arasında kanlı olay! Silahlı çatışmada 3 ölü 2 yaralı

Adıyaman’da yaşanan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Aileler arasındaki tartışma kısa sürede silahlı bir kavgaya dönüştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akrabalar arasında kanlı olay! Silahlı çatışmada 3 ölü 2 yaralı

Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı Taşkuyu Köyü'nde, akraba olan iki aile arasında başlayan bir tartışma, trajik bir şekilde silahlı çatışmaya dönüştü. İki aile arasındaki bu tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı bir kavgaya dönüştü.

Olay Yeri ve İhbar

Olayın meydana geldiği yerde, jandarma ekipleri ile sağlık ekipleri büyük bir hızla sevk edildi. Yaşanan çatışma sonucunda, 9 yaşındaki Mustafa Avcı ile Abidin Avcı (39) ve Tuğba Avcı yaralanırken, Kasım Avcı ve ismi öğrenilemeyen bir kişi de yaralılar arasındaydı.

Yaralıların Durumu: Hastanelere Sevkedildi

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, onları çevre hastanelere sevk ettiler. Yaralılar arasında olan Kasım Avcı kaçarak kayıplara karışırken, Tuğba Avcı, Abidin Avcı ve Mustafa Avcı'nın durumu ise kritikti. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen, maalesef hayatlarını kaybettiler.

Hayatını Kaybedenlerin Yakınları ve Güvenlik Önlemleri

Hayatını kaybeden kişilerin yakınları, hastanede büyük bir üzüntü ve sinir krizi geçirdi. Polis ve jandarma ekipleri ise hastanelerde ve olay yerinde geniş çapta güvenlik önlemleri aldılar.

Soruşturma ve Yakalama Çalışmaları

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Mustafa Avcı ile Abidin Avcı’nın baba-oğul olduğu belirlenirken, kaçarak kayıplara karışan Kasım Avcı'nın yakalanması için güvenlik ekipleri çalışmalarına devam ediyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bitcoin 60 bin doları zorluyor!

Bitcoin 60 bin doları zorluyor!