Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Akdeniz Üniversitesi Öğrencisinden Film Senaryosu Gibi Cin*yet! 72 Yaşındaki Adamı Öld*rüp Yangın Süsü Verdi

Akdeniz Üniversitesi Öğrencisinden Film Senaryosu Gibi Cin*yet! 72 Yaşındaki Adamı Öld*rüp Yangın Süsü Verdi

Bursa'da 3 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangında hayatını kaybeden 72 yaşındaki Faik Yorgun'un ölümündeki sır perdesi aralandı. Olayın yangın süsü verilmiş bir cin*yet olduğu, Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Mustafa Polat'ın yaşlı adamı öldürdüğü tespit edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Vatan Mahallesi'nde 28 Temmuz günü meydana gelen yangında, 72 yaşındaki Faik Yorgun'un hayatını kaybetmesi olayı, yangın süsü verilmiş bir cinayet olarak ortaya çıktı. Cinayet Büro dedektiflerinin yürüttüğü soruşturma sonucunda, Antalya'dan Bursa'ya gelen Akdeniz Üniversitesi Makine Teknikerliği 2. sınıf öğrencisi Mustafa Polat'ın, Yorgun'u öldürdüğü tespit edildi.

Olayın gerçekleştiği gün, apartmanın bodrum katında çıkan yangının ardından itfaiye ekipleri, Yorgun'un yanmış haldeki cansız bedenine ulaşmıştı. İlk başta yangın olarak düşünülen olayın arkasındaki gerçek, Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrası ortaya çıktı. Yorgun'un boynundaki kırıklar, olayın yangın süsü verilmiş bir cinayet olduğunu gösterdi.

Cinayet Büro dedektifleri, olay günü Antalya'dan Bursa'ya gelen Mustafa Polat'ın, Yorgun'un evine girdiğini ve ayrılmasından kısa bir süre sonra yangının başladığını tespit etti. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Polat'ı kısa sürede yakaladı.

F J K

Detayları Tüyler Ürpertti

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguya alınan Polat, cinayeti işlediğini itiraf etti. Polat, ifadesinde, "Evet, onu ben öldürdüm. Evine gittiğimde bana bıçak çekti. Kafasına vurdum. Yere düşünce iple boğazını sıktım. Ardından evi ateşe verip hiçbir şey olmamış gibi binadan ayrıldım." dedi. Polat, cinayetin nedenini yargılama sürecinde detaylı olarak anlatacağını söyledi.

Soruşturma kapsamında alınan bilgiler, Polat'ın babası ile Yorgun'un geçmişte aynı işyerinde çalıştıkları ve aralarında eski bir husumet bulunduğunu ortaya çıkardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'nın Suç Oranı Açıklandı!

Antalya'nın Suç Oranı Açıklandı!