Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ailesi PUBG oynamasına izin vermedi 12 yaşındaki çocuk kendini vurdu

Ailesi PUBG oynamasına izin vermedi 12 yaşındaki çocuk kendini vurdu

Samsun'da ailesinin PUBG (Papçi) oynamasına izin vermemesi üzerine 12 yaşındaki çocuk kendini vurdu. Olayın ardından çocuğun sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Detaylar haberimizde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ailesi PUBG oynamasına izin vermedi 12 yaşındaki çocuk kendini vurdu
KAYNAK: İHA

Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Sarıdibek Mahallesi'nde dün akşam saat 21.00 sıralarında, 12 yaşındaki E.C. adlı çocuğun dramatik olayı yaşandı. İddialara göre, E.C.'nin ailesi, internette popüler olan ve şiddet içeren PUBG (Papçi) adlı oyunu oynamasına izin vermedi. Bu durum üzerine çocuk, ailesinin evinde bulunan bir tabanca ile kendi kafasına ateş etti.

Kendisini vurduktan sonra çocuğun sesini duyan ailesi, hemen odaya koştu. Ancak karşılarında çocuklarının kanlar içinde olduğu bir manzara ile karşılaştılar. Panik içinde olan aile, acilen yardım çağırdı ve çocuklarına ilk müdahaleyi yaparak Vezirköprü Devlet Hastanesine götürdüler. Vezirköprü Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından, çocuk Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Ancak hastaneye sevk esnasında çocuğun kalbi durduğu için acil bir şekilde Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Burada yapılan müdahalenin ardından çocuğun kalbi tekrar çalıştırıldı ve OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine nakledildi.

Durumu Ciddiyetini Koruyor

12 yaşındaki çocuğun yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı öğrenildi. Ancak sağlık durumunun halen ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Soruşturma Başlatıldı

Yaşanan bu üzücü olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Olayın detayları ve çocuğun psikolojik durumuyla ilgili daha fazla bilgi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hassa'da Atıl Durumda Olan Aracın Lastikleri Alev Aldı!

Hassa'da Atıl Durumda Olan Aracın Lastikleri Alev Aldı!