Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ağrı'da Su Sıçratma Kavgası Kötü Bitti: 1 Ölü 2 Yaralı

Ağrı'da Su Sıçratma Kavgası Kötü Bitti: 1 Ölü 2 Yaralı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde araçtan sıçrayan suyun yol kenarındaki insanlara sinirlilik yarattığı olayda, yaşanan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ağrı'da Su Sıçratma Kavgası Kötü Bitti: 1 Ölü 2 Yaralı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bir kişinin aracıyla seyir halindeyken yol kenarındaki insanlara su sıçratmasına sinirlenen bir grup arasında yaşanan tartışma, kanlı bir kavgaya dönüştü.

Edinilen bilgilere göre, Patnos'a bağlı 14 Nisan Mahallesi'nde seyir halinde olan bir sürücünün aracından sıçrayan suyu fark eden çevredekiler arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek fiziksel bir mücadeleye dönüştü. Kavga sırasında sürücü, yanında taşıdığı silahı çıkararak ateşledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kavgada yaralanan 2 kişiyi Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ne yazık ki, kavgada hayatını kaybeden bir kişi ise olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralılar için yapılan müdahalelerin ardından, hayatını kaybeden kişinin cenazesi ise otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Su Sıçratma Kavgası Can Aldı

Gözaltına Alındılar

Olay sonrası soruşturma başlatan Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kavgaya karıştığı belirlenen şahısları gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgusu devam ediyor.

Su Sıçratma Kavgası Can Aldı2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yaşlı Adamın Yanmış Cansız Bedeni Bahçede Bulundu

Yaşlı Adamın Yanmış Cansız Bedeni Bahçede Bulundu