Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Ağır hasarlı bina iş makinasının tek dokunuşuyla yerle bir oldu

Ağır hasarlı bina iş makinasının tek dokunuşuyla yerle bir oldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Hatay'da, kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Antakya ilçesi kent merkezinde, deprem nedeniyle ağır hasar alan ve güvenlik riski taşıyan 8 katlı bir bina, titizlikle yürütülen enkaz kaldırma operasyonu ile ortadan kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Hatay'da, kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Antakya ilçesi kent merkezinde, deprem nedeniyle ağır hasar alan ve güvenlik riski taşıyan 8 katlı bir bina, titizlikle yürütülen enkaz kaldırma operasyonu ile ortadan kaldırıldı. Bu çerçevede, önce iş makinalarıyla kontrollü bir şekilde zarar verilen binanın enkazı, sonrasında deneyimli operatörün tek dokunuşuyla adeta toz duman oldu.

Deprem felaketi sonrasında enkaz altında kalan veya güvenli olmayan binaların kaldırılması sürecinde, teknolojik ekipmanlar ve uzman ekiplerin koordineli çalışması büyük bir önem taşıyor. Antakya'da gerçekleştirilen bu başarılı operasyon, ağır hasarlı binaların güvenli bir şekilde kaldırılmasında gösterilen özenin ve uzmanlığın bir yansıması olarak öne çıkıyor. Kameralar tarafından kaydedilen bina yıkımı anları, başarılı bir enkaz kaldırma operasyonunun nasıl gerçekleştirildiğine dair önemli bir görsel belge niteliği taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Üstünde ikamet ediliyor altında tarih yatıyor

Üstünde ikamet ediliyor altında tarih yatıyor