Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adıyaman'da 3 Kişiyi Öldüren Şahıs Mağarada Yakalandı

Adıyaman'da 3 Kişiyi Öldüren Şahıs Mağarada Yakalandı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen üzücü olayda, 3 kişiyi öldüren şahsın jandarma operasyonuyla mağarada yakalandığı bildirildi. Operasyon sırasında ele geçirilen silahlar ve gözaltına alınanlarla ilgili detaylar açıklanmış durumda. Soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adıyaman'da 3 Kişiyi Öldüren Şahıs Mağarada Yakalandı

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Taşkuyu Köyü'nde yaşanan trajik olayda, Kasım Avcı isimli bir kişi, eşi Tuğba Avcı, bacanağı Abidin Avcı ve bacanağının oğlu olan 9 yaşlarındaki Mustafa Avcı’yı silahla vurarak öldürmüştü.

Olayın ardından kaçan Kasım Avcı'nın yakalanması için İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Yoğun bir çalışma sonucunda, şüphelinin saklandığı yer belirlendi ve jandarma operasyon düzenledi. Jandarma ekipleri, Adıyaman'a bağlı köy yakınlarında bir mağarada saklanan şahsı buldu. Operasyon sırasında yapılan aramalarda 1 adet tabanca ve 1 adet uzun namlulu silah ele geçirildi.

Gözaltına Alındılar

Yakalanan şahıs gözaltına alınırken, ona yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 kişi de jandarma tarafından gözaltına alındı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı? Erdoğan'dan emekliye kötü haber

Emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı? Erdoğan'dan emekliye kötü haber