Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adapazarı'nda Hafif Ticari Araç Alev Aldı: Yangın Kontrol Altına Alındı

Adapazarı'nda Hafif Ticari Araç Alev Aldı: Yangın Kontrol Altına Alındı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, Şeker Cami Caddesi 813 No’lu Sokak'ta meydana gelen olayda, 54 TV 612 plakalı hafif ticari araç, aniden alev aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adapazarı'nda Hafif Ticari Araç Alev Aldı: Yangın Kontrol Altına Alındı
KAYNAK: İHA

Adapazarı'nın Adapazarı ilçesinde meydana gelen olayda, Şeker Cami Caddesi 813 No’lu Sokak üzerinde ilerleyen 54 TV 612 plakalı hafif ticari araç alev topuna dönüştü.

Henüz sürücüsünün ismi belirlenemeyen araç, bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yangına hızla müdahale etti ve alevler kontrol altına alındı. Ancak araç tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Yangın Kontrol Altına Alındı

Şeker Cami Caddesi'nde meydana gelen yangına, itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Alevler, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak araç tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak ise detaylı bir inceleme başlatıldı.

Olay Anı Kamerada

Yangın sırasında, cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüler, aracın alev alev yandığı ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği anları gözler önüne serdi. Görüntüler, olayın büyüklüğünü ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesini gösteriyor.

Maddi Hasar Meydana Geldi

Yangın sonrasında araçta ciddi maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Araçta meydana gelen bu hasarın boyutu henüz tam olarak belirlenmedi. Ancak yetkililer, incelemenin devam ettiğini ve nedenin ortaya çıkarılacağını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mal Varlığını Açıklayan Hala Çıkmadı

Mal Varlığını Açıklayan Hala Çıkmadı