Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da vahşet! İpek'in annesinin acı feryatları: Kızım işkenceyle öldürüldü

Adana'da vahşet! İpek'in annesinin acı feryatları: Kızım işkenceyle öldürüldü

Adana'da yaşanan dehşet verici cinayette ortaya çıkan itiraflar, genç İpek'in işkenceyle öldürüldüğünü ortaya çıkardı. Acılı annesi kızının mezarı başında feryat etti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da vahşet! İpek'in annesinin acı feryatları: Kızım işkenceyle öldürüldü
KAYNAK: İHA

Adana’da İpek Akgül (18), öldürüldükten sonra portakal bahçesinde gömülmüştü. Genç kızın acılı annesi  Sihan Akgül, kızının 5 kişi tarafından işkenceye uğrayıp, aç susuz bırakıldıktan sonra öldürüldüğünü söyledi.

Adana'da Vahşet! İpek'in Annesinin Acı Feryatları İşkenceyle Öldürüldü (4) Result

Adana'da yaşanan dehşet verici olayın perde arkasında ortaya çıkan itiraflar, Akgül ailesinin yaşadığı acıyı derinleştirdi. Genç Kız İpek Akgül'ün ölümü, işkence, açlık, ve susuzlukla geçen korkunç bir sürecin ardından yaşandı.

Vahşet

14 Şubat akşamı, Yumurtalık ilçesi Asmalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Emrah ve Sihan Akgül çiftinin en genç çocuğu İpek Akgül (18), Yaşar B. tarafından tartışma sonrasında vurularak öldürüldü. Katil, genç kızın cesedini bir tarlada bulunan su kuyusuna gömdü. Yaşar B., daha sonra kendisini jandarmaya ihbar etti ve yakalandı. Ancak, cinayetten kaçan 2 şüphelinin hala firar halinde olduğu ortaya çıktı.

Adana'da Vahşet! İpek'in Annesinin Acı Feryatları İşkenceyle Öldürüldü (3) Result

Genç Kız İşkence Gördü, Açlık ve Susuzluktan Öldü

Acılı anne Sihan Akgül, kızının cinayetinin sadece bir Sevgililer Günü olayı olmadığını, tam aksine, genç kızın beş kişi tarafından işkenceye uğrayıp, aç susuz bırakıldıktan sonra hunharca öldürüldüğünü öne sürdü. Gözyaşları içinde konuşan Akgül, 'Kızımın her tarafından kırık vardı, çürük vardı. Aşırı derecede dayak yemişti' dedi.

Adana'da Vahşet! İpek'in Annesinin Acı Feryatları İşkenceyle Öldürüldü (6) Result

Anne Akgül'den Çağrı: Adalet İstiyoruz

Anne Akgül, kızının neden öldürüldüğünü bilmediğini ancak sadece üç kişinin yakalandığını belirtti. Firari gezinen iki katil için seslenen Akgül, 'O canilere şunu seslenmek istiyorum. Sen, benim kızımdan ne istedin? Günlerce sen kızıma işkence gördürdün. Benim kızımın canını yaktın. Devlet senin yakanı bırakmayacak. Bugün yarın alınacaksın. Adalete teslim olacaksın, adalete sonsuz güvenim var' ifadelerini kullandı.

Adana'da Vahşet! İpek'in Annesinin Acı Feryatları İşkenceyle Öldürüldü (5) Result

'İpek'i Unutmayalım'

Anne Akgül, kızının anısını yaşatma çağrısında bulunarak, 'İpek Akgül’ü unutmayalım, gerçekten unutmayalım. Bir sürü İpek Akgül’ler var. Boşu boşuna toprağın altında. Çok güzeldi benim kızım. İki kere gömdün. Bir portakal bahçesinde gömdün, ikinci ben kendi elimle yavrumu mezara koydum. Sen bana niye bunu yaşattın?' dedi.

'Her Gün Bir Kız Ölüyor'

Kadın cinayetlerine dikkat çeken acılı anne Akgül, 'Her gün bir tane kız ölüyor, yazık günah değil mi annelerimize? Yazık günah değil mi bize? Kurbanınız olayım, bunun peşini bırakmayalım. Her gün bir ceset bulmayalım' diyerek toplumun duyarlılığını artırmaya çağırdı.

Adana'da Vahşet! İpek'in Annesinin Acı Feryatları İşkenceyle Öldürüldü (2) Result

'Sen Bir Canisin, Canavarca Kızımı Katlettin'

Evladını kaybeden anne, katillere yönelik sert sözlerle seslenerek, 'Sen hayvan bile olamazsın. Sen bir canisin, sen bir canavarsın. Canavarca onu katlettin. Neden? Sana ne yaptık? Biz sana ne yaptık, ailesi vardı. O kimsesiz değildi. Seni ben adalete havale ediyorum. Umarım müebbet yersin' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kick Boks Takımı Denizli’de 5 madalya kazanarak geri döndü

Kick Boks Takımı Denizli’de 5 madalya kazanarak geri döndü