Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da Uyuşturucu Kuryesi 15 Kilometrelik Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Adana'da Uyuşturucu Kuryesi 15 Kilometrelik Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Adana'da, polisin 'dur' ihtarına uymayan bir uy*şturucu kuryesi, 15 kilometrelik bir kovalamacanın ardından yakalandı. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, araçta 83 bin 888 uy*şturucu h*p ele geçirildi ve bu miktar, emniyet müdürlüğü için bir rekor oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Uyuşturucu Kuryesi 15 Kilometrelik Kovalamaca Sonucu Yakalandı
KAYNAK: İHA

Adana'nın Yeşiloba Mahallesi'nde, Seyhan devriye ekipleri şüpheli bir araç tespit etti. Ferhat A. (20) isimli şahıs, 01 BBC 20 plakalı araca koli yüklerken, ekipler tarafından fark edildi. Şüphe üzerine yaklaşıldığında, Ferhat A. aracına binerek kaçmaya başladı.

Kovalamaca, trafik kurallarına aykırı bir şekilde 15 kilometre boyunca devam etti. Yüreğir ilçesi Çukurova Caddesi'nde polis ekipleri tarafından önü kesilen Ferhat A., araca indirilip kelepçelenerek etkisiz hale getirildi.

A W253925 03

Araçta Bulunan Uyuşturucu Haplar

Araçta yapılan aramada, 83 bin 888 uy*şturucu h*p bulundu. Bu miktar, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün rekorunu kırarak, Adana’daki uy*şturucu operasyonları arasında önemli bir yer edindi.

Ferhat A.'nın İtirafı ve Hukuki Süreç

Gözaltına alınan Ferhat A., emniyette uy*şturucu kuryesi olduğunu kabul etti. Yasal işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ferhat A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli'de Kötü Kokular Üzerine Yapılan İncelemede Yaşlı Adamın Cansız Bedeni Bulundu

Denizli'de Kötü Kokular Üzerine Yapılan İncelemede Yaşlı Adamın Cansız Bedeni Bulundu