Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da Mehdi olduğunu iddia eden kişi adliyede bıçaklı eylem yaptı

Adana'da Mehdi olduğunu iddia eden kişi adliyede bıçaklı eylem yaptı

Adana'da kendisinin 'Mehdi' olduğunu iddia eden bir kişi, adliye binasında bıçaklı bir eylem gerçekleştirdi. Şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Mehdi olduğunu iddia eden kişi adliyede bıçaklı eylem yaptı
KAYNAK: İHA

Adana'da ilginç bir olay yaşandı. Kendisini 'Mehdi' ilan eden bir şahıs, adliye binasında bıçakla eylem yaptı ve sonrasında polis tarafından gözaltına alındı.

A W215463 01

Bıçaklı 'Mehdi'

Edinilen bilgilere göre, Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'ndeki adliye binasına gelen ve adının Müslüm Şahin olduğunu iddia eden şahıs, polis kontrol noktasında bıçak çıkarttı. 'Kardeşlerim, beni size gönderen Yüce Allah, beni bu dünyaya bir mehdi olarak gönderdiyse bu, sizlerin iyiliği ve doğru yolu bulmanız içindir. Bana karşı gelirseniz ya da bana karşı koyarsanız şunu bilin ki başınıza büyük bir kıyamet gelebilir' dedikten sonra bıçağı kınına soktu ve polise teslim oldu.

A W215463 02

Gözaltına Alındı

Olayın hemen ardından, Müslüm Şahin, polis ekiplerince gözaltına alındı. Adliye binasında yaşanan bu olay, güvenlik önlemlerinin artırılmasına neden oldu. Şahin'in, psikolojik durumunun değerlendirilmesi için sağlık kontrolünden geçirileceği belirtildi.

Bu olayın ardından, adliye binasında ve çevresinde güvenlik önlemleri sıkılaştırıldı. Vatandaşların tedirgin olmasına yol açan bu olay, adliyenin günlük işleyişini kısa süreliğine aksattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kastamonu'da Arkadaşını Bıçakladıktan Sonra Balkondan Aşağıya Attı

Kastamonu'da Arkadaşını Bıçakladıktan Sonra Balkondan Aşağıya Attı