Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da katl*am yapan damatın savunması ortaya çıktı!

Adana'da katl*am yapan damatın savunması ortaya çıktı!

Adana'da eşini ve ailesinden üç kişiyi öldüren Hakim Aba, annesi, babası ve bebeğiyle birlikte Irak'a kaçmak isterken Hatay'da yakalandı. Zanlının ifadesi 'Pes' dedirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da katl*am yapan damatın savunması ortaya çıktı!
KAYNAK: İHA

Korkunç olay, 22 Haziran'da Adana'nın Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir yıl önce evlenen Hakim Aba (24) ve Şükran Aba (20) çiftinin Deniz isimli üç aylık bir erkek bebekleri vardı. Sürekli kavga eden çiftin son tartışmasında Şükran Aba'nın 'Seni bırakıp babamın evine gideceğim' demesi üzerine Hakim Aba cinnet getirdi.

A W233035 01 Result

Aileler Arasında Çıkan Kavga Cinayetle Sonuçlandı

Hakim Aba, eşinin babasının evine gitmesi üzerine kendi babası Şerif Aba (67) ve annesi Azize Aba (51) ile birlikte kayınbabası Turgut Erat’ın evine gitti. Tartışma sırasında Hakim Aba, yanında taşıdığı tabancayı çıkararak kayınbabası Turgut Erat (51), kayınvalidesi Leyla Aktay (51), kayınbiraderi Muhammet Erat (18) ve karısı Şükran Aba'yı öldürdü. Olay anı, çevredeki komşular tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

A W233035 04 Result

Cinayet Sonrası Kaçış Planı

Cinayetin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı yakalamak için KGYS kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde Hakim Aba’nın, babası Şerif Aba, annesi Azize Aba ve üç aylık bebeği Deniz ile birlikte Hatay'a kaçtığı belirlendi. Ekipler, şüpheliyi Hatay'ın Erzin ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi'nde yakaladı. Zanlının Irak'a kaçma planı olduğu öğrenildi.

A W233035 05 Result

İfadesi Ortaya Çıktı

Adana'ya getirilen Hakim Aba, emniyetteki ifadesinde sabah tartıştıklarını, tartışmanın büyüdüğünü ve ailelerin araya girdiğini belirterek, 'Nevrim döndü, herkesi öldürdüm, pişmanım' dedi. Zanlı, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

A W233035 02 Result

Deniz Bebek Güvende

Operasyon sırasında üç aylık Deniz bebek de ekipler tarafından koruma altına alındı ve Adana'ya getirildi. 112 sağlık ekiplerinin kontrol ettiği bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu tespit edildi ve bebek sevgi evlerine teslim edildi.

Tutuklandı

Adana’da eşini ve ailesinden 3 kişiyi öldüren katil zanlısı damat ile babası tutuklanırken, annesi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İran ve Bahreyn Diplomatik İlişkileri Normalleştiriyor

İran ve Bahreyn Diplomatik İlişkileri Normalleştiriyor