Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da kasadan 600 bin TL vurgun yapan hırsızlar yakalandı

Adana'da kasadan 600 bin TL vurgun yapan hırsızlar yakalandı

Adana’da yılbaşı sabahı girdikleri dükkanın kasasını levye ile açan hırsızlar operasyonda yakayı ele verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da kasadan 600 bin TL vurgun yapan hırsızlar yakalandı
KAYNAK: İHA

Adana'nın Seyhan ilçesinde, 1 Ocak yılbaşı sabahı meydana gelen olayda, tamirci dükkanına giren iki şüpheli levye kullanarak kasayı açtı ve içerisindeki 600 bin TL değerindeki dövizi ile elektronik eşyayı çaldı. Ancak, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda hırsızlar yakalandı.

Adana'da Kasadan 600 Bin Tl Vurgun Yapan Hırsızlar Yakalandı

Olay, Turhan Cemal Beriker Bulvarı'ndaki bir tamirci dükkanında gerçekleşti. İddialara göre, Murat A. (30) ve Azat F. (25), dükkanın penceresindeki şebeke demirini keserek içeri girdi. Şahıslar, içeride bulunan çelik kasayı levye ile zorlamaya başlayarak, yaklaşık 2 saat süren çaba sonucunda kasayı açmayı başardılar. Dövizi ve elektronik eşyayı çalarak kayıplara karışan hırsızlar, olayın ardından polis ekipleri tarafından takibe alındı.

Yeni yılın ilk günü iş yeri sahibi İbrahim P. tarafından fark edilen soygun, polise bildirildi. Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameraları inceleyerek şüphelileri tespit etti. Daha önce hırsızlık kaydı bulunan Murat A. ve Azat F., Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Adana'da Kasadan 600 Bin Tl Vurgun Yapan Hırsızlar Yakalandı

Yakalanan şahıslar, emniyetteki ifadelerinde suçlarını kabul ederken, adliyeye sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Adana polisi, başarılı operasyonlarıyla hırsızlık olaylarına karşı hızla harekete geçmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yerlikaya: KALKAN-7 Operasyonunda 2.155 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Yerlikaya: KALKAN-7 Operasyonunda 2.155 Düzensiz Göçmen Yakalandı