Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da karakola pompalı tüfekle saldırı

Adana'da karakola pompalı tüfekle saldırı

Adana'da Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği'ne yönelik pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. O anlar güvenlik kamerasında...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da karakola pompalı tüfekle saldırı

Adana'da, bir kişinin Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği'ne yönelik pompalı tüfekle gerçekleştirdiği saldırı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. Maskeli saldırgan, karakolun otomatik kapısı kapanırken içeri girip, elindeki pompalı tüfekle havaya ve karakolun duvarlarına ateş açtı.

Adana'da Karakola Pompalı Tüfekle Saldırı (2)

Polisler Müdahale Etti

Saldırganın ateş etmesi üzerine karakoldaki polis ekipleri anında karşılık verdi. Yaşanan çatışma sırasında saldırgan, polislerin müdahalesinden kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Bu tehlikeli anlar, güvenlik kameralarına detaylı bir şekilde yansıdı.

Adana'da Karakola Pompalı Tüfekle Saldırı (3)

Saldırgan Yakalandı

Emniyet ekipleri, olayın ardından güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceledi. Yapılan inceleme sonucunda saldırganın izine rastlandı ve saklandığı evde gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen saldırgan, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Saldırıda, polis müdahalesi sayesinde şans eseri kimsenin yaralanmadığı belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta tırın dorsesi cayır cayır yandı

Manavgat'ta tırın dorsesi cayır cayır yandı