Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da kanala düşen çocuğun ölümünde korkunç şüphe

Adana'da kanala düşen çocuğun ölümünde korkunç şüphe

Adana'da ekmek almaya giderken kanala düşerek hayatını kaybeden 11 yaşındaki çocuğun son görüntüleri ortaya çıktı. Ailesinin iddiaları gündem oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da kanala düşen çocuğun ölümünde korkunç şüphe
KAYNAK: İHA

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi'nde 21 Temmuz günü meydana gelen trajik olayda, 11 yaşındaki İbrahim Uğur ekmek almak için evden çıktı ve geri dönmedi. Endişelenen aile durumu polise bildirdi ve çocuğun bulunması için arama çalışmaları başlatıldı.

A W252358 07 Result

'Köpekler Tarafından Kovalanmış Olabilir'

Ailesi, İbrahim'in köpekler tarafından kovalanarak kanala düşmüş olabileceğinden şüphelendi. Arama çalışmaları sonucunda küçük çocuğun cansız bedeni, sabah 05.30'da Yüreğir'e bağlı Ali Hocalı Mahallesi'ndeki sulama kanalında hidroelektrik santrali kapaklarında bulundu. Polis ve sağlık ekipleri, cesedin 11 yaşındaki İbrahim Uğur'a ait olduğunu belirledi.

A W252358 09

Amca İbrahim Uğur: 'Orası Issız Bir Yer'

Amca İbrahim Uğur, bölgedeki yoğun köpek popülasyonu nedeniyle yeğeninin köpeklerin kovalaması sonucunda kanala düşmüş olabileceğini iddia etti. Uğur, 'Ekmek almaya giderken çocuk belirli bir süreden sonra gelmeyince babası telaşa düşmüş. Orası ıssız bir yer. Kanalın etrafında korkuluk yok. Sokak köpekleri çok. Biz kendi imkanlarımızla şüphe üzerine kanalı kestirdik ve gece boyunca aradık' dedi.

A W252358 03 Result

Mahallede Önlem Alınmaması Tepki Çekti

Mahalle sakinlerinden Ahmet Yüksel, İbrahim'in düştüğü iddia edilen noktada son iki yıl içinde en az 20 kişinin boğulduğunu belirterek, 'Orada korkuluk demirleri yok. Çok ev var, çok çocuk var. Okul yolu. Hiçbir önlem yok. Kaç tane çocuk boğuldu orada. İki sene içerisinde en az 20 kişi boğuldu. Kimse oraya müdahale etmedi' dedi.

A W252358 02 Result

Güvenlik Kameraları İncelendi

Küçük çocuğun evden çıktığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralarda köprünün üzerinden geçtiği görülürken, sonrasında ne olduğu kameralarca kaydedilemedi. Bu da ailenin, İbrahim'in köpeklerden kaçarken kanala düşmüş olabileceği şüphesini güçlendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Temel Kerimoğlu Kimdir? Temel Kerimoğlu Nereli? Temel Kerimoğlu neden öldü?

Temel Kerimoğlu Kimdir? Temel Kerimoğlu Nereli? Temel Kerimoğlu neden öldü?