Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da Hurdacıya İşkence iddiası! Haraç Vermeyen Hurdacıya Elektrik Verdiler

Adana'da Hurdacıya İşkence iddiası! Haraç Vermeyen Hurdacıya Elektrik Verdiler

Adana'da hurdacılık yapan bir kişi, haraç istemine direnince işkenceye maruz kaldı. Mahmud Hırağı, darp raporu alarak polise şikayetçi oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Hurdacıya İşkence iddiası! Haraç Vermeyen Hurdacıya Elektrik Verdiler
KAYNAK: İHA

Adana'da hurdacılık yapan bir kişi, haraç istediği öne sürülen kişiler tarafından işkenceye maruz kaldı. Dayak yiyen ve vücuduna elektrik verilen hurdacı, darp raporu alarak suçlular hakkında şikayetçi oldu.

Saldırı Gece Yarısı Gerçekleşti

Geçen Pazar akşamı saat 23.00 sıralarında, merkez Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi'nde yaşanan olayda, Suriyeli Mahmud Hırağı'nın hurdacılık yaptığı sırada Ahmet D. tarafından aranarak hurda malzeme alması istendi. Hırağı, belirtilen adrese gittiğinde, kalabalık bir grup tarafından metruk bir eve götürüldü.

A W257864 05

İşkenceye Maruz Kaldı

Burada Ahmet D. ve arkadaşları, Hırağı'dan haraç istediler. Hırağı, haraç vermeyi kabul etmeyince darp edilerek vücuduna elektrik verildi. Aynı zamanda, aynı mahallede mermerci dükkanı olan Harun Yüksel de eve çağrıldı ve Hırağı'ya yapılan işkenceyi izlettiler.

A W257864 03

İşkence Bittikten Sonra Serbest Bıraktılar

İşkence bittikten sonra, Ahmet D. Mahmud Hırağı ve Harun Yüksel'i serbest bıraktı. Hırağı, Seyhan Devlet Hastanesi'ne giderek darp raporu aldı ve ardından polise şikayetçi oldu.

A W257864 04

Mağdurun Çığlığı: "Adalet İstiyorum"

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Mahmud Hırağı, "Bu adamları tanımıyorum. Bana hurda var gel al dediler. Eve gittim ve işkenceye maruz kaldım. Telefonumu gasp edip banka hesaplarımdan para almak istediler. Para bulamayınca vücuduma elektrik verdiler ve beni serbest bıraktılar. Adalet istiyorum, bu insanlar cezasını alsın." dedi.

A W257864 02

Mermerci Yüksel'in İfadesi

Harun Yüksel ise, "Benden haraç istediler ama bana vurmadılar. Hırağı'ya işkence ettiler. Bu insanlar uyuşturucu bağımlısı. Şikayetçiyiz." ifadelerini kullandı.

Polis Ekipleri İnceleme Başlattı

Şikayet üzerine polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Chelsea Filip Jorgensen ile 7 yıllık sözleşme imzaladı

Chelsea Filip Jorgensen ile 7 yıllık sözleşme imzaladı