Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da çekmeceden makineli tüfek çıktı

Adana'da çekmeceden makineli tüfek çıktı

Adana'da bir eve yapılan polis operasyonunda, uçaksavar mermi çekirdeği, ruhsatsız tabanca ve hafif makineli tüfek ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da çekmeceden makineli tüfek çıktı
KAYNAK: İHA

Adana'nın Seyhan İlçesi'nde polis ekipleri, Gülbahçesi Mahallesi'nde ruhsatsız silahlar bulunduğu ihbarı üzerine bir eve operasyon düzenledi. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskında, birçok yasa dışı malzeme ele geçirildi.

A W257087 01

Ele Geçirilen Silahlar ve Diğer Malzemeler

Operasyonda, gardıroba zulalanmış olan bir hafif makineli tüfek, 85 mermi, 3 adet uçaksavar mermi çekirdeği ve ruh­satsız tabanca bulundu. Ayrıca, 11 pakette toplam 9.15 gram bonz*i, 2 adet çalıntı plaka ve 4 adet maske de ele geçirildi.

Yakalanan Şahıslar Suç Makinesi Çıktı

Polis ekipleri, eve düzenledikleri baskında Selim B. (19), Sanem K. (21) ve Aslan G. (21) isimli üç kişiyi yakaladı. Yapılan incelemelerde; Selim B.'nin kasten yaralamadan 6 suç kaydı olduğu, Sanem K.'nin silahlı yaralama suçundan arandığı ve Aslan G.'nin ise dolandırıcılık suçundan arandığı tespit edildi.

A W257087 03

Baskında, yakalanan şahıslar ters kelepçe takılarak etkisiz hale getirildi. Arama çalışmaları sırasında, ruhsatsız silahlar ve uyuşt*rucular dışında, çeşitli suç eşyaları da bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Koyunlar Meradan Kuşlar Koyunlardan Beslendi

Koyunlar Meradan Kuşlar Koyunlardan Beslendi