Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş ABD güney eyaletlerinde şiddetli fırtına: 1 *lü 11 Yaralı

ABD güney eyaletlerinde şiddetli fırtına: 1 *lü 11 Yaralı

ABD'nin güney eyaletlerinde etkili olan şiddetli fırtına, bir kişinin hayatını kaybetmesine ve 11 kişinin yaralanmasına neden oldu. Texas, Louisiana ve Mississippi eyaletlerini vuran fırtına, büyük hasara yol açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD güney eyaletlerinde şiddetli fırtına: 1 *lü 11 Yaralı
KAYNAK: İHA

ABD’nin güney eyaletlerinde etkili olan şiddetli fırtına, büyük bir yıkıma yol açtı. Texas, Louisiana ve Mississippi eyaletlerini vuran fırtına, ağaçları yerinden sökerek elektrik hatlarını devirdi ve çok sayıda ev ile iş yerinde hasar oluşturdu. Fırtına sonucunda su baskınları yaşandı ve Louisiana’da 150 binden fazla, Mississippi’de ise 50 binden fazla hane elektriksiz kaldı.

Mississippi Acil Durum Yönetim Ajansı, Scott County’de 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 1 kişinin yaralandığını ve eyalet genelinde en az 72 evin hasar gördüğünü bildirdi. Louisiana’nın en büyük şehri olan New Orleans yakınlarındaki Slidell’de ise en az 10 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Fırtınanın etkisiyle Louisiana’da 2, Texas’ta 1 olmak üzere toplamda 3 hortum görüldü. Ülkenin güney kesiminde yaşayanlar için sel uyarısı yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuşadası Plajı'nda köpek sevme kavgası!

Kuşadası Plajı'nda köpek sevme kavgası!