Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 9 yıl önce kardeşini öldürmüştü! Özel ekip ile yakalandı

9 yıl önce kardeşini öldürmüştü! Özel ekip ile yakalandı

Konya'da 2015 yılında meydana gelen ve 9 yıl boyunca aydınlatılamayan faili meçhul cinayetin ardındaki sır perdesi, Konya Cinayet Büro Amirliği'nin özel ekibi sayesinde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
9 yıl önce kardeşini öldürmüştü! Özel ekip ile yakalandı
KAYNAK: İHA

Konya'da 2015 yılında meydana gelen ve 9 yıl boyunca aydınlatılamayan faili meçhul cinayetin ardındaki sır perdesi, Konya Cinayet Büro Amirliği'nin özel ekibi sayesinde aralandı. Cinayetin işlendiği tarihten 9 yıl sonra, Gaziantep'te sahte kimlikle yaşayan katil zanlısı yakalandı.

Olay, 2 Şubat 2015 tarihinde Konya'nın merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Şeyh Ulema Recep Ağa Caddesi'nde gerçekleşti. Suriyeli Khaled Hasoun'un bıçaklanarak hayatını kaybettiği olayda, zanlı olay yerinden kaçmış ve uzun süre izine rastlanamamıştı. 9 yıl sonra izine rastlanmayan katil zanlısını yakalamak amacıyla Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut'un liderliğinde özel bir ekip kuruldu. Türkiye genelinde faili meçhul cinayetleri aydınlatma konusunda öncü olan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nin 6 kişilik özel ekibi, cinayetin işlendiği tarihte ülkesine kaçan zanlının peşine düştü.

Özel ekip, Khaled Hasoun'un ağabeyi olan ve cinayet tarihinde ülkesine kaçan Ala Hasoun'un, akraba arasındaki sorunlar nedeniyle cinayetin zanlısı olarak tespit edildiğini belirledi. Ala Hasoun'un Türkiye'ye geri döndüğü ve Gaziantep'te sahte kimlikle yaşamaya başladığı belirlendi. Polis ekipleri, Gaziantep'te gerçekleştirdikleri operasyonla zanlıyı sahte kimlikle yakaladı. Ancak zanlı, polis ekiplerini atlatmak için kendisine ait olmayan bir kimlik kullanmıştı. Gerçek kimliği tespit edilen zanlı, Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ala Hasoun, emniyetteki sorgusunda, cinayeti kardeşi Khaled Hasoun'u öldürdüğünü itiraf etti. Katil zanlısı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de Trafik Ekipleri Şoförlere Alkol Eğitimi Veriyor!

Mersin'de Trafik Ekipleri Şoförlere Alkol Eğitimi Veriyor!