Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 49 İlde Dev Operasyon: Narkoçelik-35'te 2 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

49 İlde Dev Operasyon: Narkoçelik-35'te 2 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

49 İlde Dev Operasyon: Narkoçelik-35'te 2 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
49 İlde Dev Operasyon: Narkoçelik-35'te 2 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde gerçekleştirilen 'Narkoçelik-35' operasyonlarında önemli başarılar elde edildiğini açıkladı. Operasyonlarda tonlarca uyuşt*rucu ele geçirilirken, yüzlerce şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde uyuşt*rucu tacirlerine ve yerel suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen 'Narkoçelik-35' operasyonlarında büyük bir darbe vurulduğunu duyurdu. Bakan Yerlikaya'nın verdiği bilgilere göre, 2 ton 428 kilogram uy*şturucu madde ve 888 bin 923 adet uyuşt*rucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda 336 z*hir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

"Emniyet ekipleri geniş çaplı operasyon düzenledi"

Bakan Yerlikaya, operasyonun detaylarını da paylaştı. Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, 832 ekip ve 2 bin 81 personel ile gerçekleştirilen operasyonlar, 10 hava aracı ve 39 narkotik dedektör köpeği destekli olarak yürütüldü. Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana, Konya, Diyarbakır gibi büyük şehirlerde yapılan baskınlarda tonlarca uy*şturucu madde ele geçirilirken, sokak satıcılarına da büyük bir darbe indirildi.

"İstanbul ve Ankara'da büyük yakalamalar"

İstanbul'da yapılan operasyonda, 921 kilogram sk*nk, 176 kilogram metamf*tamin ve 14 bin 14 adet uyuşt*rucu hap ele geçirildi. Ankara'da ise iki ayrı operasyonda toplam 253 bin 652 adet uy*şturucu hap, 30 kilogram esr*r ve 3 kilogram kok*in bulundu. Bu operasyonlarda toplam 26 sokak satıcısı gözaltına alındı.

"Diyarbakır ve Şanlıurfa'da önemli başarı"

Diyarbakır'da gerçekleştirilen baskınlarda 745 kilogram skunk ve 80,5 kilogram esr*r ele geçirilirken, Şanlıurfa'da ise 69,5 kilogram sk*nk ve 26,5 kilogram met*mfetamin yakalandı. Her iki ilde de toplam 29 sokak satıcısı gözaltına alındı.

"Diğer illerde operasyonlar devam ediyor"

Türkiye genelinde devam eden operasyonlar, Bolu, Kocaeli, Antalya, Adana, Bursa, Erzurum, İzmir, Malatya, Hatay, Konya gibi birçok ilde de başarıyla sonuçlandı. Bu illerde toplam tonlarca uy*şturucu madde ve binlerce uy*şturucu hap ele geçirildi. Özellikle Konya'da, 310 bin 702 adet uyuşt*rucu hap ele geçirildiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya ve Çevresinde Sağanak Yağış Bekleniyor

Antalya ve Çevresinde Sağanak Yağış Bekleniyor