Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 400 Gönüllü Selzedelere Yardım İçin Yola Çıktı!

400 Gönüllü Selzedelere Yardım İçin Yola Çıktı!

Antalya'da yaşanan sel felaketi sonrasında, AFAD koordinasyonunda harekete geçen 110 gönüllü, sel ihbarlarına anında müdahale etti. Bölgedeki acil duruma karşı hazırlıklı olan AFAD gönüllüleri, şu an itibariyle il merkezine intikal eden 400 kişilik bir ekiple daha da güçlendirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
400 Gönüllü Selzedelere Yardım İçin Yola Çıktı!
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'da yaşanan sel felaketi sonrasında, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda harekete geçen 110 gönüllü, sel ihbarlarına anında müdahale etti. Bölgedeki acil duruma karşı hazırlıklı olan AFAD gönüllüleri, şu an itibariyle il merkezine intikal eden 400 kişilik bir ekiple daha da güçlendirildi.

Antalya'daki Sel Felaketi

Antalya'da yaşanan şiddetli yağışlar sonucunda meydana gelen sel felaketi, birçok mahalleyi etkisi altına aldı. Sel sularının yarattığı tahribatın önlenmesi ve mağduriyetlerin giderilmesi için bölgeye hızla müdahale edildi.

Afad Antalya (1)

AFAD Gönüllüleri Harekete Geçti

AFAD koordinasyonunda harekete geçen 110 gönüllü, sel ihbarlarına hızlı bir şekilde yanıt verdi. Eğitimli ve tecrübeli olan bu gönüllüler, bölgedeki acil durumlara müdahale etmek için gece gündüz demeden çalıştılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kurtlar Vadisi Yeni Bir Proje ile Dijital Platforma Geliyor

Kurtlar Vadisi Yeni Bir Proje ile Dijital Platforma Geliyor